Zašto riskirati kod kupoprodaje nekretnine? Prepustite najveću kupnju u životu najboljim agentima!

Zašto riskirati kod kupoprodaje nekretnine? Prepustite najveću kupnju u životu najboljim agentima!

4.7.2019. // LC Promo // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

DOGMA nekretnine d.o.o. iskusna je i licencirana tvrtka specijalizirana u posredovanju u prometu nekretnina. U ovome poslu prisutni su više od 20 godina i, od male agencije s tek dvoje zaposlenih, izrasli su u tvrtku s preko 60 zaposlenika. U tom razdoblju, svojim radom i odnosom prema klijentima i poslu, postali su vodeća agencija u Primorsko-goranskoj županiji i jedna od vodećih u Hrvatskoj. Uz prekrasne kamene vile, obiteljske kuće i građevinska zemljišta u njihovoj ponudi možete pronaći i apartmane, starine i hotele. Trenutno imaju dva ureda u Rijeci, te urede u Zagrebu, Umagu, Labinu i Opatiji.

Kako bi bili nadohvat ruke prodavateljima s područja Istre, kao i kupcima zainteresiranima za naše područje, prije pet godina oformili su poslovnicu Dogma Istra koja se nalazi u Labinu, Ulica Slobode 3. Dogma Istra od pokretanja je od jednog agenta, današnje voditeljice Lorene Kogej, narastao na 12 aktivnih agenata u Istri.


U sklopu agencije posluje tim od 60 educiranih i licenciranih agenata koji prate klijente od prezentacije same nekretnine pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agenti svojim radom, profesionalnošću i poznavanjem tržišta čine sve kako bi zadovoljili želje i potrebe klijenata.


Voditeljica istarske poslovnice Lorena Kogej, koja je već tri godine za redom proglašena najboljom agenticom DOGMA nekretnina u svijet nekretnina ušla je sasvim slučajno prije desetak godina. Prije toga radila je na poslovima Voditelja poslovnice talijanske škole za obrazovanje odraslih. Pokretač i životni moto joj je da se u životu sve događa s razlogom. Teži tome da svojim klijentima kupovina nekretnine nikako ne bude stresan posao, već zadovoljstvo, obzirom da je svjesna koliko je to važan trenutak u životu svakog čovjeka i obitelji. Najveća nagrada joj je osmjeh zadovoljnog klijenta. U svijetu nekretnina pronašla je sebe, obožavam svoje zanimanje koje ju u potpunosti ispunjava i to joj je stil života. Vrlo joj je bitna konstantna edukacija kako bi u svakom trenutku pružila najbolju uslugu svojim klijentima i približila im svjetske trendove na području tržišta nekretnina. U slobodno vrijeme voli dobro štivo, te jedva čeka neko novo putovanje.


Želite li pouzdanog i profesionalnog agenta koji će Vam kupoprodaju nekretnine učiniti ugodnom i dovesti Vas do vašeg cilja, ne tražite dalje.
Nazovite 091/7387-200 ili se obratite na mail lorena.kogej@dogma-nekretnine.com i osigurajte si najbolje moguće usluge najboljeg agenta za nekretnine!nekretnine istra labin lorena kogej dogma nekretnine kupoprodaja