Uskoro gotov kružni tok u Ulici Alda Negria

Uskoro gotov kružni tok u Ulici Alda Negria

8.12.2009. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Nakon što su zgotovljeni radovi na popločavanju granitnim kockama Ulice Alda Negria u pravcu Starog grada te završeni radovi na potpornom zidu novog autobusnog ugibališta uz Park hrvatskih branitelja Domovinskog rata u Ulici Zelenice jučer su radnici tvrtke „Ceste" iz Pule položili prvi sloj asfalta na budući kružni tok i Ulicu Slobode.

 

Daljnji radovi u mnogome ovise o vremenskim uvjetima jer da bi se počelo sa polaganjem završnog, habajućeg sloja asfalta prometnica mora biti u potpunosti suha. Inače, za dovršetak predstojećih radova dovoljno je oko pet radnih dana. Po završetku radova na asfaltiranju slijedi postavljanje nove vertikalne i horizontalne signalizacije te čišćenje i uređenje gradilišta.

 

Paralelno s tim radovima bit će zgotovljeni radovi na obližnjem novom parkiralištu te na pločniku od parkirališta Turističke zajednice Grada Labina. Tijekom iduće godine uredit će se dotrajali pločnik od spomenika Matije Vlačića u Ulici Zelenice do istoimene osnovne škole i postaviti autobusne čekaonice na poziciji kružnog toka i na novom ugibalištu.

Foto: arhiva

 

kružni tok đir za rabac rotor radovi na cesti horizontalna signalizacija raskrižje faraguna cesta d.o.o asfaltiranje radovi ulica aldo negri