Održano javno izlaganje Prijedloga UPU Rabac

Održano javno izlaganje Prijedloga UPU Rabac

25.7.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

U Gradskoj knjižnici Labin jučer je održano javno izlaganje Prijedloga Urbanističkog plana uređenja naselja Rabac. Prisutne je s prijedlogom plana upoznao Tito Kosty u ime izrađivača tvrtke Jurcon projekt iz Zagreba.

Prisutnima se obratila i pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i izdavanje akata za gradnju Anamarija Lukšić, a zainteresirani građani postavljali su pitanja na koja su odgovarali predstavnici izrađivača i nadležnog upravnog odjela.

Podsjećamo kako se mišljenja, prijedlozi i primjedbe  na Prijedlog Plana mogu davati cijelo vrijeme trajanja ponovne javne rasprave do zaključno 31. srpnja 2018. godine na način utvrđen odredbama članka 100. i 101. Zakona o prostornom uređenju i to:


  • postavljanjem  pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje
  • davati prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja
  • uputiti nositelju izrade pisane prijedloge i primjedbe  neposredno u pisarnicu Grada Labina na adresi Titov trg 11 ili poštom na adresu: Grad Labin, Upravni odjel za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i izdavanje akata za gradnju, Titov trg 11, 52220 Labin.


Nova mišljenja, prijedlozi i primjedbe tijekom ponovne javne rasprave mogu se podnositi samo u vezi s dijelovima prijedloga Plana koji su u odnosu na prvi prijedlog Plana izmijenjeni.

Pisani prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani, bez imena i adrese podnositelja neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

upu rabac rabac urbanistički plan uređenja nekretnine javno izlaganje