Asfaltiran parking između crkve i škole te prolaz na Katurama

Asfaltiran parking između crkve i škole te prolaz na Katurama

23.10.2023. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Komunalni zahvati na uređenju platoa između centralne škole Ivo Lola Ribar i crkve nedaleko Trga labinskih rudara te u ulici Prilaz Kikova na Katurama o kojima se nedavno pisalo zgotovljeni su, odnosno završeno je asfaltiranje površina.

Podsjetimo radi se o investiciji u Podlabinu koja je dogovorena tijekom sastanka Gradonačelnika sa  predstavnicima Mjesnog odbora Labin Donji te je izvršena priprema podloge, izrađen je betonski zidić na donjem dijelu površine te izvršeno asfaltiranje. U narednim danima predstoji još označavanje horizontalne signalizacije.

Na Katurama, točnije u ulici Prilaz Kikova asfaltiran je prolaz za pješake između zgrada Marketa Jedinstvo i Shopping Centra Kature u dužini nešto većoj od četrdeset metara i širine dva metra čime se znatno utječe na sigurnost prolaznika ali i samu vizuru ovog dijela naselja Kature.

Obje investicije financiraju se iz programa redovnog održavanja komunalne infrastrukture Grada Labina, a izvođač radova je tvrtka Cesta Pula d.o.o. te je ukupna vrijednost procijenjena na 20.000,00 eura.

asfaltiranje infrastruktura kature