"Zvijezde u Kaštelu", Svetvinčenat: RasprodanI koncert klape Intrade u labinskoj organizaciji oduševio posjetitelje (Galerija fotografija)

"Zvijezde u Kaštelu", Svetvinčenat: RasprodanI koncert klape Intrade u labinskoj organizaciji oduševio posjetitelje  (Galerija fotografija)

28.8.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Rasprodan koncert Klape Intrade i gostiju održan 27.kolovoza 2009. u svetvinčentskom Kaštelu oduševio je ljubitelje klapske glazbe.
Predivan ambijent, dobro raspoložena publika, ali i izvođači, pridonjeli su izvrsnoj atmosferi.

Koncert je započeo poetskim performansom Roberte Razzi, labinske pjesnikinje, koja nas je na svojstven način uz zvukove galebova uvela na put kojim trpljenje nestaje i počinje zabava.
Klapi Intrade prethodila je ženska klapa Teranke, koja je izvela niz od četiri pjesme, završivši sa obradom Gibonnijeve "Oprosti".
Tada na scenu stupa Klapa Intrade koja koncert započinje pjesmom "Ne damo te pismo naša", kojom su se predstavili na ovogodišnjoj Dori i osvojili najviše glasova publike.


Zatim Klapa izvodi svoje najpoznatije skladbe poput: "Ane moja", "Ribar sam star", "Da mi nije moje dice", "Ni u moru vire", „Ispod tvoje boloture", „Ne znam što me tebi vuče „ i druge.


Tradicionalno, Klapa Intrade koncert završava skladbom "Croatio iz duše te ljubim", koju publika najviše voli i koja je svakako postala njihov zaštitni znak.


Publika ponesena predivnom atmosferom poziva na bis, te još uživamo u skladbama "Zadar je u srcu mome", "Kalelarga i posljednjoj Oliverovoj pjesmi "Kad mi dođeš ti".


Koncert je ispunio očekivanja svakog ljubitelja klapske glazbe, dok je Tomislav Bralić cjelokupnu atmosferu dodatno podignuo dobrim raspoloženjem i duhovitim dosjetkama.
Predlažemo organizatorima da ubuduće planiraju više mjesta za stajaće karte jer je publika spremna zaplesati i grliti se, što poneseni atmosferom i sjedeći u stolicama nisu mogli.


Nadamo se još mnogim dobrim koncertima u svetvinčentskom Kaštelu, budući da je ovaj Klape Intrade prozvan kao prvi u nizu koncerata "Zvijezde u Kaštelu".

 


Silvia Česnik Roce

 

klapa teranke agencija vozila klapa intrade savičenta svetvinčenat roberta razzi