ZOOVER AWARDS: rabački hotel Allegro među 10 najboljih u Hrvatskoj

ZOOVER AWARDS: rabački hotel Allegro među 10 najboljih u Hrvatskoj

18.5.2012. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Zoover.com, najveći neovisni europski portal za ocjenu kvalitete usluga u turizmu, i ove je godine dodijelio Zoover Awards najuspješnijim svjetskim hotelima i kampovima za izvrsnost i kvalitetu usluge, temeljem recenzija gostiju. Na portalu Zoover više je od 800.000 recenzija za preko 200 tisuća hotela, apartmana, kampova i kuća za odmor diljem svijeta te tisuće fotografija hotela i destinacija.

Po ocjenama posjetitelja ovog portala, čak šest Valamarovih objekata našlo se u uglednom društvu 10 najboljih hotela u Hrvatskoj. To su Valamar Dubrovnik President u Dubrovniku, Allegro u Rapcu i čak četiri porečka hotela - Valamar Club Tamaris, Valamar Diamant, Valamar Crystal i Valamar Rubin.

- Ova su priznanja još jedna potvrda ispravnosti Valamarove strategije ulaganja u kvalitetu i poslovnu izvrsnost. U našoj grupaciji gost je na prvom mjestu i redovito pratimo komentare na brojnim web-stranicama pa tako i na Zooveru. Ovakva priznanja dodatni su nam poticaj da i dalje postižemo dobre rezultate te da našim gostima pružimo najbolju moguću uslugu. Usto, portal Zoover odlično je posjećen pa potencijalni gosti mogu naći pregršt informacija o našim hotelima i destinacijama, izjavio je u povodu dobivanja priznanja Peter Fuchs, predsjednik Uprave Valamara. Ujedno je čestitao svim zaposlenicima nagrađenih hotela na kvalitetnom radu i trudu.

Najbolji Valamarov hotel, po mišljenju korisnika Zoovera, je Valamar Club Tamaris, obiteljska odmorišna destinacija, koja je u sezonu 2012. ušla s već nadaleko poznatim animacijskim sadržajima za sve uzraste, koje provode stručni kadrovi, a u srpnju dobiva i novih 37 luksuznih obiteljskih apartmana Casa Palma. (GI)

rabac turizam turisti smještaj