ZIMSKA LIGA LABIN | Sandi Buršić se ne zaustavlja, veterani Harlema goropadni i dalje

ZIMSKA LIGA LABIN | Sandi Buršić se ne zaustavlja, veterani Harlema goropadni i dalje

26.12.2018. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

U nedjelju je u labinskoj dvorani SC Franko Mileta odigrano šesto kolo veteranske i seniorske lige. U ligi veterana Dalibor Pjević, Alan Modrušan i Emil Gušić donijeli su pobjedi Raši Merag nad Cementom, a golovima Almera Malkića i Elvisa Faragune Harlem je upisao novu pobjedu.

U seniorskoj ligi Harlem AutoOtpad Trumić bio je slobodan, a derbi kola igrali su CB Jeanette MB Zubac i Me Gusta. Obje momčadi bile su oslabljene zbog četvrtfinala Ulice, ali su momci iz Krnice dvama golovima Sandija Buršića, sad već prvog strijelca natjecanja, slavili s 2:0. Miljenici publike Futsal Juniorsi, uz ‘doppietu’ mladog Tarika Malkića, ostvarili su i svoju drugu pobjedu te se sad s pravom mogu nadati četvrtfinalu.

Rabac je potvrdio drugo mjesto i sada napada prvo, biti će interesantno u srijedu kada idu na megdan prvim favoritima, Harlemu. U današnjem susretu Rapčane je predvodio trostruki strijelac Raymond Dobrić. CB Mystic je praktički osigurao treće mjesto deklasiravši Cement, a Santa Domenica nastavlja lov na prvo, danas je pala Iskra.


Link
mnk futsal labin mali nogomet futsal zimska malonogometna liga labinštine