Zbog vremenskih neprilika radionica na otvorenom seli u ured Udruge

Zbog vremenskih neprilika radionica na otvorenom seli u ured Udruge

22.9.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Zbog najave lošeg vremena, Udruga Alfa Albona primorana je promijeniti lokaciju održavanja dječje radionice planirane za srijedu, 23. rujna 2020. godine. Umjesto na otvorenome, u Parku skulptura Dubrova, radionica će se održati u uredu Udruge na adresi Kalić 2 u Starom gradu, u periodu od 17:00 do 18:00 sati.

Radionicu na otvorenom svakako demo nastojati ubaciti u ovaj ciklus, a o točnom datumu održavanja roditelje ćemo obavijestiti naknadno. Podsjetimo, ova je radionica, kao i sve naredne u jesenskom ciklusu, namijenjena djeci od 9 do 13 godina, a potpuno je besplatna. Radionica predstavlja svojevrsnu uvertiru u jesenski ciklus kreativnih radionica Udruge te za istu nije potrebno najavljivati svoj dolazak.

Međutim, za kreativne radionice koje počinju 30. rujna 2020. godine i trajat će sve do zimskih školskih praznika, potrebno je rezervirati svoje mjesto putem maila: anja.alfaalbona@gmail.com ili telefonski: 098/9588269 (Anja).

Radionice će se održavati svake srijede od 17:00 do 18:00 sati u uredu Udruge. Radionice će biti kreativnog tipa što će djeci omogućiti da se umjetnički izražavaju te razvijaju svoje motoričke kompetencije. Vodit će ih volonterke Alfa Albone – Kateryna, Natalia, Melissa, Dominika i Marta.

udruga alfa albona corona covid 19 dječje igraonice