Završnica 1.Sveučilišne malonogometne lige Pule!

Završnica 1.Sveučilišne malonogometne lige Pule!

25.5.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon završnog kola odigranog jučer na terenu u Šijani napokon se znaju i polufinalisti! Koliko je liga bila izjednačena dovoljno govori činjenica da do zadnjeg sučevog zvižduka nisu bila sigurna čak tri polufinalista. Liga se u svakom smislu pokazala kao pun pogodak a zahvaljujući organizatorima i sucima, našim studentima Ivanu Mavriću i Darku Kundoviću, dosada je sve prošlo gotovo savršeno!! Jedini problem je bilo loše vrijeme tijekom svibnja zbog čega se odgodilo nekoliko kola. 

 

U grupi A momčad Victory pametnom igrom uspijela je doći čak i do prvog mjesta. Iako su u zadnjem kolu gubili s čak 2:0 od već otpisane momčadi Walter Wolfa na samom kraju utakmice ipak su smogli snage preokrenuti rezultat na 4:3 i osvojiti prvo mjesto u skupinu. Da su kojim slučajem igrali neriješeno bili bi drugi a da su izgubili ostali bi bez polufinala. Druga momčad skupine A su Leteći Medvjedići koja je do sada pokazala možda i najljepši nogomet. Nažalost u završnici će morati igrati bez ponajboljeg igrača lige Uroševića koji se ozljedio.

 

U grupi B Maligani su vrlo impresivno osvojili prvo mjesto - bez izgubljenog boda i s gol razlikom 74-10!! Drugi su bili No Name koji su do samog kraja vodili bitku s Mohicansima i Politeknikom. Stoga u četvrtak nas očekuju vrlo zanimljivi polufinalni ogledi između momčadi Victory i No Name te Maligana i Letećih Medvjedića.

 

Prvo polufinale je na rasporedu u četvrtak 27.05.2010. s početkom u 18.00 sati dok se finale igra u 20.00 sati.  Nakon finala s početkom u 22.00 sata u Rojcu slijedi svečanost proglašenja najboljih ekipa (prostorije SMC-a). Svi rezultati, poredak po skupinama i raspored završnice se nalaze u prilogu. Isprike ekipi Črljena Zvizda koja je u Grupi B završila predzadnja a ne zadnja kako je navedeno u tablici.

 

Pozivaju se svi studenti(ce) i djelatnici Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli da dođu pogledati utakmice i bodriti svoje kolege sportaše!!!

 

Sveučilišna malonogometna liga Pule - Facebook Grupa

 

Datoteke:

 

 

Ekipa Črlene Zvizde za koju su boje branili i studenti iz Labina (Marin Biočić, Dino Glavičić, Luka Franković, Igor Dundara).

Rojc rezultati završnica poredak OET Šijana Pula 1.Sveučilišna malonogometna liga