Završio prvi termin Škole jedrenja za djecu

Završio prvi termin Škole jedrenja za djecu

4.7.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U petak, 1. srpnja, završio je prvi termin Škole jedrenja za djecu koja je započela prije dva tjedna, a održavala se u dvije grupe radnim danom. Školu je pohađalo 16-ero djece koji su se uz puno zabave i igru upoznavali s brodom, učili čvorove, opremali brod, učili osnovne manovre i na kraju samostalno vozili brod klase Optimist. Po završetku posljednjeg treninga i povratka na kopno djeca su, od strane voditeljice Škole jedrenja Maje Ristić i Inge Kos primila zaslužena priznanja.

Školu su uspješno završili: Noa Aron Kiršić, Filip Smoković, Lucija Baričić, Nina Belušić, Iskra Sinković, Mai Poldrugovac, Ani Poldrugovac, Laura Batelić, Antea Vlačić, Viktoria Hrvatin, Jakov Čekada, Marin Santro, Roko Sabalić, Antonio Kos, Matija Đurček i Antonio Martinčić.

"Jako nas veseli ovako velik odaziv djece koja su zaintresirana za jedrenje, u oba ovogodišnja termina prijavljen je maksimalan broj djece. Zajedno sa drugim terminom Škole jedrenja, našim standardnim natjecateljima koji treniraju cijelu godinu i djecu koja rekreativno jedre u ljetnim mjesecima ovo ljeto će u našem Klubu jedriti više od 60 djece. Nadamo se da će kao i prošle godine jedan dio njih koji su ovo ljeto završili Školicu nastaviti trenirati kroz cijelu godinu, učiti jedriti i uživati na moru." komentirao je tajnik JK Kvarner Luka Sinković.

LJETO U JK KVARNER / RASPORED DOGAĐANJA
19.6., 18:00 sati - Prijave za Školu jedrenja / 1. termin
20.6. - 1.7. - Škola jedrenja za djecu / 1. termin
3.7., 18:00 sati - Prijave za Školu jedrenja / 2. termin
4. - 15.7. - Škola jedrenja za djecu / 2. termin
6.8. - Prvenstvo JK Kvarner 2016., OPT, Laser 4.7
10.9. - Sajam rabljene jedriličarske odjeće i obuće
17.-18.9. - Rabačka regata 2016., OPT, Laser 4.7, Laser Radial

 

PR

 

 

škola jedrenja jedrenje jk kvarner rabac