Završeni radovi na izgradnji vodoopskrbnog cjevovoda Kranjci – Bartići – Hrvatini

Završeni radovi na izgradnji vodoopskrbnog cjevovoda Kranjci – Bartići – Hrvatini

23.2.2021. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Završeni  su radovi na izgradnji vodoopskrbnog cjevovoda na dionici Kranjci-Bartići-Hrvatini. Dužina posljednje dionice  je 1.000 m. Preostali su radovi uređenja trase. 

U sklopu projekta izgrađena je CS Kopač. Crpna stanica važna je za daljnji nastavak investicijskog ciklusa kako bi voda došla do Gore Glušići. Izvođač radova je tvrtka Deconte d.o.o. iz Labina.

Na investiciji izgradnje vodoopskrbonog cjevovoda na području visoke zone Grada Labina i izgradnje crpnih stanica  do sada je utrošeno 4.859. 690,68 kn.

Nastavak radova izgradnje vodoopskrbne mreže na dionici do naselja Murati   se nastavljaju i planiraju se izvršiti do kraja svibnja 2021.godine.

Stanovništvo na području naselja Bartići-Hrvatini može zatražiti priključenje svojih građevina i drugih nekretnina na vodoopskrbnu mrežu.  

Zahtjev za izradu vodovodnog priključka nalazi se na stranicama Vodovoda Labin na linku: http://vodovod-labin.hr/kutak-za-potrosace/obrasci/.

Za sva dodatna objašnjenja možete nas kontaktirati na broj telefona  052/884-276 ili na mail:  investicije@vodovod-labin.hr .vodovod vodoopskrba kranjci bartići hrvatini vodovod labin