Započela nova boćarska sezona

Započela nova boćarska sezona

2.9.2013. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Započela je i nova boćarska sezona utakmicama 1. kola u svim ligama koje vodi Istarski boćarski savez. U 1A boćarskoj ligi boćari Labina sjajno su krenuli u sezonu pobjedom protiv Ladića 20:2, a njima uz bok idu i boćari Raše koji su pobijedili Vodnjan 14:8. Manje razloga za zadovoljstvo imaju igrači Rudara koji su u 1B ligi doživjeli poraz u Roču 12:10.

U 2. ligi jug, Kršan je na svom terenu pobijedio pazinski Reginex 15:5, dok su novaci u ligi boćari Potpićan Italpana poraženi na gostovanju u Pazinskim Novakima 12:8. U 3. ligi Pula-Labin neuspješan domaći nastup imali su boćari Učke koji su poraženi na svom terenu od Režanci 6:14, dok su u labinskom derbiju Jurazini visoko porazili Tupljak 14:6.

 

Odigrano je 1. kolo Međuopćinske lige Labinštine u boćanju u kojem su postignuti ovi rezultati: Stepčići – Šušnjevica 16:4, Vetva – Jedinstvo 14:6, Štrmac – Raša 2 12:8, Polet – Eržišće 17:3.

A u subotu je u Eržišću na dvostaznom boćalištu organiziran i turnir u parovima. Pobjedili  su Jurazini, slijede ekipe: Tupljak, Opatija i Iskra Najbolji koštador bio je Dean Krištofić iz BK Tupljak.

boće boćanje