Zahuktava se atmosfera na Rabac Open Air Festivalu

Zahuktava se atmosfera na Rabac Open Air Festivalu

9.7.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Festival koji je i ove godine Rabac smjestio na kartu nezaobilaznih ljetnih destinacija, Rabac Open Air nastavlja svojim posjetiteljima nuditi raznoliki zabavni sadržaj kojim će dodatno obogatiti njihov odmor i ljetovanje. Gosti će u festivalskom programu moći uživati sve do 29. kolovoza na različitim lokacijama u Rapcu i Labinu.

Jučer je počeo jedan od omiljenih programa festivala, Open Air Cinema koji na filmsko platno u parku ispod Valamarovog hotela Sanfior donosi birane filmske hitove. Posjetitelji će moći uživati u brojnim obiteljskim i animiranim zabavnim avanturama. Neobična LEGO komedija The Lego Batman Film (10.7.), film o nevjerojatnim moćima najpoznatijeg čovjeka-pauka na svijetu Spider-Man: Novi svijet (12.7.), animirani hitovi Hotel Transilvanija 2 (15.7.), Frozen: Snježno kraljevstvo, Auti 3 (29.7.) samo su neki od zabavnih naslova u kojima će tijekom ljeta podjednako uživati i mali i veliki. Kino projekcije na otvorenom održavat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom u 21 sat, odnosno u sumrak kako bi užitak gledanja bio potpun.

Strastvenim ljubiteljima plesa koji žele pokazati svoje plesno umijeće, program Street Music srijedom navečer na čak pet punktova duž šetnice Lungomare osigurat će poseban ugođaj uz prekrasan pogled na more. Tada će se cijela rabačka riva pretvoriti u plesni podij uz pratnju poznatih stranih i domaćih hitova čije će obrade izvoditi brojni ulični svirači. Zahvaljujući ovom veselom programu, srijedom će ljetne večeri u Rapcu od 20 do 23 sata biti posebno živahne. 

U sklopu Sundance Tribute Festivala na prekrasnoj lokaciji Sundance Beach Cluba gostovat će i brojni tribute bendovi. Grupe izvrsnih glazbenika na rabačku pozornicu donijet će hitove najvećih legendi u povijesti glazbene scene. Tako u petak, 12. srpnja na pozornicu dolazi The Bestbeat – The Beatles Tribute Band. Originalno oformljeni 2005. godine, ovi momci, koji su proputovali cijelom Europom, donose atmosferu i energiju pravih Beatlesa. Posjetitelji će se na trenutak moći vratiti u zlatno doba britanskog rocka i zamisliti da pred njima zbilja sviraju John, Paul, George i Ringo. Koncert počinje u 22 sata u Sundance Beach Clubu.

Nakon Joe Cockera i Beatlesa, hitove Amy Winehouse na pozornicu donosi Amy Winehouse Tribute Band - Amy's House 19. srpnja, a ljubitelji Coldplaya uživat će 26. srpnja u nastupu Coldplay Tribute Banda – Liveplay. Zarazni hitovi ABBE Rapcem će odjekivati 2. kolovoza uz nastup ABBA Tribute Banda – Abbazzia. Publiku će na noge 9. kolovoza podignuti i ZUCCHERO Tribute Band - Griff & ZUCCHERO Celebration Band, dok će Queen Real Tribute Band 16. kolovoza zaključiti ovaj niz sjajnih nastupa.

Ulaz na sve programe Rabac Open Air-a je besplatan, a više informacija o trećem izdanju ovog festivala koji se održava od 15. lipnja do 29. kolovoza možete pronaći na službenoj web stranici www.rabacopenair.com te na službenim Facebook, Instagram i YouTube kanalima.

rabac rabac open air festival roaf valamar zabava turizam