Za vikend se nastavlja malonogometno ludilo!!!

Za vikend se nastavlja malonogometno ludilo!!!

21.1.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Susretima zadnjeg gola u ligi seniora i veterana nastavlja se ZMNL. U ligi za prvaka napeto je za poredak od 2. do 6. mjesta stoga će sve utakmice biti pod povećalom da ne bi bilo namještanja. U subotu se sastaju: Santa Domenica - Arsia, ITV Murexin - San Martino te Showtime - Harlem. Treba napomenuti da za Harlem neće nastupiti trojac iz Potpićna (Hoxha, Sandić, Zahtila) koji idu sa klubom na turnir u Češku.Santa Domenika pod svaku cijenu pokušati će izbjeći Santa Domenicu Juniors koja je najbolje plasirana momčad lige za opstanak. Četvrtfinala se igraju u nedjelju, igra se jedna utakmica, a u slučaju nerješenog rezultata u polufinale prolazi ekipa koja je u drugom dijelu prvenstva bila bolje plasirana. 
 
Kod veterana Rabac će pokušati uhvatiti priključak sa Rašom i Holcimom, stoga se mogu očekivati njihove tvrde utakmice protiv Kršana i Malinga. Rašani će tražiti pobjedu koja ih eventualnim porazom Malinga od Rapca vodi do prvog mjesta.
 
Na listi strijelaca prve lige uvjerljivo vodi Nurkić sa 15 pogodaka, koji je prednost stekao u prošlome kolu kada je njegova ekipa gubila na poluvremenu 1:4 od Vineža, da bi potom postigli 9 golova u deset minuta!?
 
Kod veterana listu strijelaca predvodi Lazendić sa 13 pogodaka, slijedi ga Iljadica sa 8 podgodaka, koji ove sezone postiže eurogolove.
 
Za najboljeg igrača Zimske Lige trenutno konkuriraju Almir Mehić koji u svojoj ekipi Showtime riješava naprosto sve utakmice, te Sanel Bojkić koji razigrava cijelu ekipu Harlema.
 
Svakako ovoga vikenda publika ne bi trebala ostati uskraćena za poteze malonogometnih virtuoza osobito u nedjelju kada je tvz. Dan D jesr se igraju četvrtfinala i to samo na jednu utakmicu.  

Showtime mali nogomet Futsal ITV Murexin Santa Domenica Harlem veterani MNU Labin Zimska Liga seniori vikend četvrtfinale Sanel Bojkić Almir Mehić