Za 16. svibnja sazvana 19. redovna sjednica Gradskog vijeća - dnevni red

Za 16. svibnja sazvana 19. redovna sjednica Gradskog vijeća - dnevni red

11.5.2011. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Na 19. redovnoj sjednici Gradskog vijeća sazvanoj za ponedjeljak, 16. svibnja razmatrati će se Izvješće o stanju sigurnosti na području Grada Labina u 2010. godini. Izvješće o stanju sigurnosti na području Grada Labina podnosi Policijska postaja Labin, koja analizirajući stanje sigurnosti u segmentu kriminaliteta ocjenjuje neznatno povećanje kriminaliteta u odnosu na 2009. godinu.  

Gradskom vijeću donose se na usvajanje i Godišnja Izvješća o poslovanju Trgovačkih društva u većinskom ili potpunom vlasništvu Grada Labina, odnosno Izvješća o poslovanju tvrtki Vodovod d.o.o. Labin, Labin stan d.o.o. Labin, KP 1. Maj d.o.o. Labin i Labin 2000 d.o.o. Labin.

 

Na dnevnom redu slijedi Odluka o uređenju prometa na području Grada Labina. Temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama, jedinice lokalne samouprave dužne su obavljati poslove koji se odnose na promet na svom području. Prijedlog Odluke o uređenju prometa na području Grada Labina razmatrao je Savjet za sigurnost prometa na cestama Grada Labina, te je bio na prvom čitanju na Gradskom vijeću koje je utvrdilo rok za davanje amandmana od 25. svibnja do 01. lipnja 2010. godine. U roku su pristigla dva amandmana na koja se je očitovao Gradonačelnik te utvrdio prijedlog Odluke na koju je zatražio prethodne suglasnosti Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva mora, prometa i infrastrukture. Nakon dobivenih suglasnosti Odluka donosi Gradsko vijeće.  

 

Gradsko vijeće odlučivati će o Odluci o proglašenju najpovoljnijeg natjecatelja za kupnju građevinskog zemljišta u vlasništvu Grada Labina - k.č. 508/2 šuma sa 442 m2 i k.č. 512/2 šuma sa 572 m2.  U natječajnom roku od 15 dana prispjela je samo jedna  ponuda i to društva ISTRA - FORTUNA d.o.o. utvrđeno je kako ponuda udovoljava svim uvjetima natječaja, pa se slijedom toga Gradskom vijeću predlaže donošenje Odluke o proglašenju najpovoljnijeg natjecatelja.  

 

Pred vijećnicima je donošenje Odluke o izmjeni Odluke o donošenju Izjave o usklađivanju Društva s ograničenom odgovornošću Labin 2000 sa Zakonom o trgovačkim društvima. U cilju restrukturiranja poslovanja, Skupština društva Labin 2000 d.o.o. je na 21. Skupštini društva jednoglasno donijela Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o donošenju Izjave o usklađivanju društva s ograničenom odgovornošću Labin 2000 sa Zakonom o trgovačkim društvima kojim se mijenja sjedište trgovačkog društva na novu adresu: Vinež 81, 52220 Labin.

 

 

Cjeloviti materijali za 18. redovnu sjednicu nalaze se ovdje.

 

dnevni red gradsko vijeće labin stan labin2000 vodovod labin komunalno