Wine and Gourmet Day - dođite na otvorenje turističke sezone u Općinu Sveta Nedelja!

Wine and Gourmet Day - dođite na otvorenje turističke sezone u Općinu Sveta Nedelja!

14.6.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Turistička zajednica Svete Nedelje poziziva 18. lipnja 2022. u našu prelijepu općinu Sveta Nedelja, jer se sprema još jedno otvorenje turističke sezone pod nazivom Wine & Gourmet day.

Naši agroturizmi Agroturizam "Cerovac", Agroturizam Giovanna i Kastel Pineta su se potrudili da Vam kuhanje ne predstavlja nikakav problem, jer će upravo oni kuhati za Vas ukusne istarske specijalitete.

Ukusne menije koji se nalaze u privitku rezervirajte na vrijeme i uz obaveznu prethodnu najavu u terminima koji su objavljeni na web stranici Turističke zajednice Općine Sveta Nedelja https://tzosvetanedelja.hr/dogadaj/wine-gourmet-day/
Prilikom najave rezervacije za 18.6.2022. kod agroturizama, očekuje vas simpatično iznenađenje po rezervaciji.

Za sve ljubitelje vrhunskih vina, vinari Nedešćine , Vina Fuhtar Vino Matiška i Vina Romeo, koji Vam nude sorte malvazija istarska, teran, muškat žuti, rose, refošk i ostalo, 18. lipnja 2022. biti će otvoreni za Vas od 17.00 do 24.00 sata.
Prodaja čaša biti će moguća kod svakog vinara po cijeni od 50,00 kn i sa tom istom kupljenom čašom koja vrijedi za jednu osobu možete degustirati vina svih troje vinara.
Za veselu atmosferu kod vinara pobrinuti će se Frula band.
Veselimo se Vašem dolasku u općinu Sveta Nedelja u subotu, 18. lipnja 2022. godine uz želju da otvorimo još jednu turističku sezonu uz obilje glazbe i veselja.
Kod svih suučesnika manifestacije (vinara i agroturizama) biti će donacijska kutija kojom će se prikupljati donacije za humanitarnu akciju "Svi za Davida" koju provodi Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina

TZO sveta nedelja wine & gourment day otvaranje turističke sezone turizam