Vraća se zimska liga grada Labin - prijave do 5. prosinca 2017.

Vraća se zimska liga grada Labin - prijave do 5. prosinca 2017.

24.11.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Slušajući komentare u kuloarima, mnogi su ovu vijest dugo čekali. Vraća se „majka“ futsal Labinštine – Zimska liga grada Labina! Organizator je Albona Potpićan 98 u suradnji sa SZGL, a plan je ligu odraditi u tri kategorije – U11, seniori i veterani. Sve utakmice igrati će se u velikog dvorani SC Franko Mileta, a posebno je napomenuto kako liga za cilj ima okupiti rekreativce s područja Labinštine.

Liga bi trebala započeti 16. prosinca, a prijave su moguće već od danas na broj 092 269 0435 (Nikola Zahtila). Kalendar natjecanja su organizatori podesili tako da se ne igra na Badnjak, ali se igra 26. prosinca, pa je onda stanka do 09. prosinca.

 

Kotizacija za seniorske i veteranske momčadi iznosi 2000 kuna, a organizatori napominju kako liga neće započeti bez da se prijavi minimalno osam seniorskih i šest veteranskih momčadi (igrači s navršene 34 godine mogu igrati). Za male futsal igrače do 11 godina natjecanje je besplatno. Prijave i uplate traju do 05. prosinca.

 

Osigurane su i nagrade za veteransku i seniorsku kategoriju. Prvaci će osvojiti komplet trenerki, viceprvaci komplet dresova, a trećeplasirane momčadi na kraju lige postati će vlasnici kompleta torbi.

 

 

Istrasport.eu

 

 

 

 

zimska liga grada labina futsal mali nogomet mnk albona potpićan 98