Vijećnik Mladen Bajramović podnio ostavku: Politika nije moj poziv, ne znam i ne želim politički razmišljati i djelovati

Vijećnik Mladen Bajramović podnio ostavku: Politika nije moj poziv, ne znam i ne želim politički razmišljati i djelovati

27.10.2022. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Politika

Mladen Bajramović, vijećnik SDP-a u općinskom vijeću Raše i predsjednik općinske organizacije SDP-a podnio je ostavku na obje funkcije. Ostavka je pristigla, podsjetimo, nakon burne sjednice Općinskog vijeća kada su oporbenjaci napustili sjednicu.

U svom priopćenju Bajramović među ostalim kaže da kao vijećnik ne bježi od vlastite uloge i odgovornosti u procesu odlučivanja o napuštanju sjednice te napominje da ga nije sram javno priznati da se nije znao nositi s reakcijom i odgovorima prozvane vladajuće većine te da nije imao dovoljno političkog znanja i hrabrosti za daljnjim političkim postupanjem.

Odluka o prihvaćanju dužnosti vijećnika Općinskog vijeća Općine Raša, u posljednjih desetak godina jedna je od mojih najboljih životnih odluka kojom sam potvrdio svoje sumnje kako politika definitivno nije moj poziv, kako politički ne znam i ne želim razmišljati, kako politički ne znam i ne želim djelovati, napisao je Bajramović te se ispričao biračima, stranačkim kolegama i vijećnicima. Također, ispričao se općinskoj načelnici Gloriji Paliska. - Svojim političkim angažmanom htio sam dati isključivo svoj doprinos u razvoju lokalne zajednice i nikada mi nije bila namjera svojim djelovanjem bilo koga povrijediti, a još manje kočiti ičije političke ambicije, istaknuo je među ostalim Bajramović.

Branko BIOČIĆ 

Mladen Bajramović politika općina raša sdp ostavka