[VIDEO] Me Gusta 2019: Plavi Put nakon šesteraca do titule prvaka

[VIDEO] Me Gusta 2019: Plavi Put nakon šesteraca do titule prvaka

7.7.2019. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Danas je u dvorani SC Franko Mileta odigrana završnica turnira „Me Gusta 2019“ na kojem je naslov osvojila momčad pazinskog Plavog Puta koja je nakon regularnih 0:0 u finalu bila s(p)retnija u ruletu šesteraca protiv Harlema AutoOtpad Trumić.

U polufinalu Harlemovci su s 2:1 pobijedili Maling u nervoznoj utakmici dok je pazinski Plavi Put s 3:1 bio bolji od bosanskohercegovačkog Denara. Pomalo iznenađujuće, sve pojedinačne nagrade završile su u rukama viceprvaka Harlema AutoOtpad Trumić. Naime, najbolji igrač turnira bio je Edis Kurtić, a najbolji strijelac Almir Mehić s osam golova. Nagradu za najboljeg golmana dobio je Nikola Zahtila.

O turniru možda najviše govori podatak da su se na parketima u četvrtfinalima našli Vili Šafradin, Ivan Šistov, Sanel Imširević, Igor Todorov, Denis Bošnjak, Sebastijan Jokić, Dean Moravac, Manuel Rudela, David Dujanić, Matko Videkić, Doni Tanković, Igor Lepinjica, Nikola Prelčec, Viktor Marić, Frane Jelenić, Edis Kurtić, Fatos Hoxha, Almir Mehić, Keven Drndić, Dalibor Radusin, Ervin Čudić, Sanel Bojkić, Edi Kurolt, Marino Pajković, Gabriel Golja, Antonio Načinović, Alex Šumberac, Roberto Funčić, Kristian Batelić, Goran Urošević, Vigan Hoxha, Srđan Lolić, Robert Dadić i mnogi drugi… Sve u svemu, rijetko viđena koncentracija kvalitete na jednom mjestu.

Dečki iz nogometnog kluba Žminj osvojili su turnir Me Gusta za U11 kategoriju. U finalu su bili bolji od vršnjaka iz Nedešćine s 2:0. Prije toga su u polufinalu pobijedili Iskru 3:0, dok je J. Omladinac bilo bolje od Rudara 2, nakon penala.

U utakmici za treće mjesto Iskra je nakon penala savladala Rudar 2. Za najboljeg golmana izabran je Mario Miletić iz NK Rudar, a za najboljeg igrača Mario Peteh iz Žminja.


Foto & video: LC

Me gusta 2019 futsal turnir plavi put harlem
Galerija fotografija (27)