[VIDEO] Labinjan Toni Peruško prošao u finale Superstara!

[VIDEO] Labinjan Toni Peruško prošao u finale Superstara!

19.11.2023. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Glazba

Glasanje se privelo kraju, a napetost među kandidatima rasla je sve više. Žiri je istaknuo svoju nervozu, shvaćajući težinu odluke koju su gledatelji morali donijeti među brojnim izvrsnim izvođačima koji su večeras dali sve od sebe kako bi ušli u uži krug. Ipak, mjesta su sve manje, i netko će morati napustiti emisiju, javlja Net.hr.


"Kome je od nas pravo reći da netko od vas nije dobar?" upitao je Tonči, istovremeno hvaleći trud i predanost svakog kandidata, čime su doprinijeli veličini ovog showa. "Svi ovdje imate razlog biti, i svi ste najbolji od najboljih", zaključila je Severina, priznavši da ni ona sama ne zna koga bi trebalo poslati kući.


No, odluka je neizbježna, i Antonija je primila rezultate natjecanja, popraćene velikim pljeskom posvećenim svim sudionicima.

Sudbina Luke i Vanesse još je uvijek nepoznata, a voditeljica je pozvala Hanu, s kojom je ukratko komentirala njezin nastup. Hana također nije dobila odgovor je li prošla dalje ili nije, dok je Antonija pozvala Tonija i Anataliju da joj se pridruže na pozornici. Publika je glasala da oboje idu u top 10 kandidata, a oni su se veselo zagrlili na pozornici i stali sa strane.toni peruško superstar