Večeras RAVEnaLED @ KuC Lamparna, Labin

Večeras RAVEnaLED @ KuC Lamparna, Labin

5.4.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Večeras se u Labinu održava "RAVEnaLED", event elektronske glazbe koji ima za cilj rasplesati mlade u Labinu. Zajedničkim snagama Udruga "Poluga" iz Karlovca (LED Festival), Udruga Labin Art Express XXI, Klub mladih "Club 21" i Vedras d.o.o. žele predstaviti vinyl setove i live nastupe publici. Beat Svega live, Vedran Božić b2b Nec, Mo Funk & Dropi live, Toxic i VJ Loading Data predstaviti će se publici u Labinu u varijantama koje dugo nisu viđene. Osnivači Beat Svega programa LED kolektiva Dots i Naos po prvi put zajedno uživo kao Beat Svega live u b2b techno izdanju na dva laptopa i 4 kanala, Vedran Božić & Nec inače rezidenti pLEDsnjak programa, povest će vas na nezaboravno plesno putovanje kroz house i techno vode u kombinacija digitalnog i analognog pikanja po gramofonima, domaćini Mo Funk & Dropi izvesti će live performans za otvaranje, a ističu da će ovo biti ekskluziva jer nigdje prije nisu nastupili dok će Toxic inače voditelj DJ Radionice biti zadužen za zatvaranje i vrtiti će "oldies but goldies" funky techno set. Za vizualni ugođaj pobrinuti će se VJ Loading Data. Party u Klubu mladih „Club 21“ KuC-a Lamparna organizira se uz financijsku potporu Zaklade „Kultura nova“, Ministarstva kulture te Istarske županije-Regione Istriana (Upravni odjel za kulturu - Assessorato alla cultura). Projekt Kluba mladih sufinancira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Party započinje u 23 sata, a traje do 5 sati ujutro. Ulaznica iznosi 25 kuna.
 

TIMETABLE

Mo Funk & Dropi live 23:00 - 01:00
Vedran Božić b2b Nec 01:00 - 02:30
Beat Svega live (dj set) 02:30 - 04:00
Toxic 04:00 - 05:00

VJ Loading Data - all night long

 
Beat Svega

Osnivači Beat Svega programa LED kolektiva Dots i Naos po prvi put zajedno uživo kao Beat Svega live u b2b techno izdanju na dva laptopa i 4 kanala...

 

Dots (soundcloud.com/d0ts)

Jedan je od osnivača LED audio-vizualnog programa iz Karlovca, programa Beat Svega, pokretač LED Festa i rezident na festivalu nezavisne kulture Nepokoreni grad. Svoje glazbene utjecaje povlači iz techno, idm, electro i bass glazbe koje izvodi kroz tematske ili mashup dj setove. Osim brojnih svirki u Karlovcu kao dj nastupa u desetak hrvatskih gradova na festivalima i klubskim večerima.

 

Miksevi:
www.mixcloud.com/breaking-point-podcast-december-2013
www.soundcloud.com/remodeled-minimix-dots
www.mixcloud.com/asketik-tehnokracija-2012

 

Naos (soundcloud.com/naos)

Producent i dj karlovačkog LED kolektiva. Korištenjem starih syntova vječito je u potrazi za idealnim zvukom. U technu nastoji izbalansirati njegov plesni karakter s elementima acida, electra, ambijentalne glazbe i sirovom snagom modernih produkcija. Jedan je od pokretača Beat Svega programa.

 

Nec b2b Vedran Božić

Vedran Božić & Nec inače rezidenti pLEDsnjak programa, povest će vas na nezaboravno plesno putovanje kroz house i techno vode u kombinacija digitalnog i analognog pikanja po gramofonima.

 

Vedran Božić aka _prototype

Vedran Božić aka _prototype jedan je od glavnih nositelja elektronske scene grada Karlovca. Sa svojim vrlo dobrim prijateljem Domagojem 2007. godine osniva projekt Lokalna Elektronička Defenziva [ LED ], u svrhu očuvanja i promocije elektronskog zvuka. Danas vodi program pod nazivom pLEDsnjak, program stvoren u svrhu promocije dobrog zvuka i zabave, a njegov stil elektronske glazbe mogli bi okarakterizirati kao vrlo plesni, funky tech house.

 

Miksevi:

www.soundcloud.com/vedranbozic
www.mixcloud.com/prototype
www.facebook.com/pages/prototype

 

Nec (RAVEnaLED Promo Mix)

Nec se bavi dj-ingom od 2001. počevši kao tech-house rezident na "Escape" projektima. Uvijek vjeran elektronskom zvuku, gradio je svoj glazbeni osjećaj preko acid-jazza, housa, electra, deephouse, techhouse, trip-hopa, downtempa. Pokreće klupske večeri u studentskom centru Karlovac, pod nazivom "electro experience", "voyage to sound". Gostovao na klupskim događanjima najrazličitijih profila. Od 2009. godine surađuje sa LED-ovcima. Kao konceptualni dj surađivao je u plesnim performanceima "Voda" performans grupe "KAMP". Uz domaće dj-e, dijelio je gramofone sa imenima kao što su Evil Eddie Richards, Dave Mothersole, Nathan Coles, Dave DK...

Mo Funk & Dropi (RAVEnaLED Exclusive live Mix)

Goran Jurić i Mario Dropulić aka Mo Funk & Dropi, dvojac je iz Labina koji su se nakon dugogodišnjeg iskustva u elektronskoj glazbi odlučili udružiti u novi projekt koji spaja produkciju i dj-ing, odnosno svirku uživo. Plod njihove suradnje u zadnje dvije godine je Live act koji spaja sva njihova prijašnja iskustva i znanje o glazbi u nesto novo i uzbudljivo kako njima, tako i publici. Žanrovski neopterečeni i otvoreni za eksperimentiranje, njihov zvuk bi se mogao opisati kao tech house i techno sa naglaskom na funky groove što rezultira energičnim nastupom i visokim vibracijama na plesnom podiju.

 

Toxic

Dj, voditelj radionice, ljubitelj ploča Jasmin Ikanović dobio je zadatak da zatvori event "RAVEnaLED". Svirati će njegov omiljeni funky techno set baš kako je to radio nekada davno. Iako je trebao nastupiti na dva rejva na plin zbog neslaganja sa organizatorom isto nije učinio. U petak je "klincima" predstavio DJ Radionicu, a u subotu očekujemo da raspleše publiku na zatvaranju!

 

VJ Loading Data (myspace.com/vjloadingdata)

Vrijedno počinje rezati i puštati clipove od 2007. godine na LED zabavama u organizaciji udruge mladih Poluga iz Karlovca. S vremenom su se clipovi gomilali, a s njima i potreba da ih se pusti na veliko platno. Tako je do sada mazao oči na spomenutim LED večerima, posebice LED Festu, te Nepokorenom gradu u Karlovcu, ali je svoje umijeće pokazao i van Karlovca na događanjima kao što su četvrti Velesajam Kulture u zagrebačkom SC-u, treći Nucomers night na Illectricity festivalu, te Invazia Indoor-u u Boćarskom domu. Osim VJ-inga svoju kreativnost pretvara u razne intervencije u prostoru od kojih je najznačajnija audio-vizualna instalacija "Korana u novom ruhu" na karlovačkom gradskom kupalištu. VJ setovi koje stvara spoj su tehnologije, simbola i psihodelične tematike, a nerijetko sadrže i skrivene poruke i kritike društva u kojem živimo. ...clipovi se dalje gomilaju...

 

 

Info:
poluga.hr
www.lae.hr
www.ledfest.com
www.club21.org

facebook.com/LED

 

 Preparty 1 // Preparty 2

Labin Beat Svega party suradnja udruge live act techno house vinyl LED Karlovac subota LED Festival event elektronske glazbe RAVEnaLED KuC Lamparna