Valentino Stepčić briljira u dresu HNK Rijeke

Valentino Stepčić briljira u dresu HNK Rijeke

22.9.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Da je Valentino Stepčić iz Labina pravo pojačane HNK Rijeke, vidljivo je iz prijateljske utakmice u koja je igrana u Opatiji na kojoj je NK Rijeka svladala istoimenog domaćina pogocima u drugom poluvremenu. Tri pogotka je realizirao upravo Stepčić.

HNK Rijeka: Prskalo - Šneler, Čagalj(Krešić), Budicin, Tadejević - Kreilach, Tapalović - Gerc (Bjelanović), Križman, Fernandez(Stepčić) - Matko.

Na izuzetno lošem opatijskom travnjaku momčad Rijeke, sastavljena od igrača koji nisu igrali u Vinkovcima ili nisu upisali veću minutažu te juniora Šnelera, Krešića, Bjelanovića i Stepčića, u prvom poluvremenu nije dominirala nad Opatijom, a zbog ozljeda su travnjak napustili Fernandez i Čagalj umjesto kojih su ušli Stepčić i Krešić. Drugo poluvrijeme ponudilo je razigraniju Rijeku koju je u vodstvo doveo Valentino Stepčić prebacivši živi zid s 20 metara.

Nakon odličnog udarca Kreilacha odbijenu loptu u mrežu je pospremio junior Bjelanović, a ubrzo nakon toga u strijelce se upisao i Matija Matko. Završetak utakmice pripao je razigranom Stepčiću koji je kompletirao hat-trick dvama pogocima, od kojih je posebno lijep bio prvi kada je iz solo akcije izigrao svog braniča na desnoj strani i unutarnjom nogom zakucao loptu u mrežu.

Stadion NK Opatija

NK Opatija - HNK Rijeka 0:5

Gledatelja: 100

Sudac: Banda

 

Izvor: HNK Rijeka

Valentino Stepčić HNK Rijeka pobjeda nogomet strijelac sport