Utvrđivanje dohodaka za umirovljenike INPS-a s prebivalištem u Hrvatskoj

Utvrđivanje dohodaka za umirovljenike INPS-a s prebivalištem u Hrvatskoj

11.4.2011. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Prije nekoliko dana započela je kampanja utvrđivanja dohodaka korisnika talijanske mirovine s prebivalištem u inozemstvu. Trenutno INPS dostavlja umirovljenicima formulare za prijavu ostvarenih dohodaka tijekom 2010. godine, potrebne za utvrđivanje visine talijanske mirovine.

 

Svi oni koji ovih dana dobiju formulare, morat će poslati dohotke za 2010. godinu (odnosno podatke o hrvatskoj mirovini i ostalim prihodima) Talijanskom zavodu za mirovinsko osiguranje.

 

 

Zajednica Talijana Labin i Patronat Labor nude pomoć umirovljenicima

 

 

Zajednica Talijana Labin u suradnji s Patronatom Labor će pružati pomoć umirovljenicima u ispunjavanju formulara te poslati potrebne podatke telematskim putem.

 

Iz tog razloga, potrebno je nabaviti potvrde o dohotcima ostvarenim tijekom 2010. godine (primatelja mirovine i bračnog druga) pri Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje i Poreznoj upravi te dostaviti i presliku osobne iskaznice.

 

Ured Patronata prima stranke u Zajednici Talijana Labin, (J. Rakovac 4) utorkom i četvrtkom od 16,00 do 18,00 sati. Dodatne informacije možete dobiti na telefon 852764.

 

zajednica talijana penzija dohodak talijanska mirovina talijanska penzija