Ususret Uskrsu otvaranje Narodnog muzeja Labin i bogat program u Kinu Labin

Ususret Uskrsu otvaranje Narodnog muzeja Labin i bogat program u Kinu Labin

12.4.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Obavještavamo cjenjene posjetitelje da se u srijedu 13. travnja u 10:00 sati otvara Narodni muzej Labin za individualne i grupne posjete stalnom postavu. U proteklom periodu stručno osoblje Narodnog muzeja i vanjski suradnici vršili su djelomično unutarnje uređenje lapidarija Muzeja u sklopu kojeg vas očekuje novi način prezentacije najznačajnijih arheoloških nalazaka, a izvršeno je i čišćenje te zaštita kamenog grba obitelji Battiala – Lazzarini. Uz osvježeni vizualni identitet, Narodni muzej Labin dočekuje svoje goste uz novi statement Leave your trace in the history of Labin koji poziva posjetitelje na istraživanje bogate labinske baštine i svojevrsno stapanje s njom.

Narodni muzej otvoren je i tijekom uskršnjih praznika, a sve novosti možete potražiti na službenoj Facebook stranici .

Kino program tijekom uskršnjih praznika obiluje filmovima, a ovog vas četvrtka (14.04.) u 18:00 sati očekuje animirana avantura Petar Zecimir 2 i akcijska avantura Čudesne zvijeri: Dumbledorove tajne u petak i subotu u 20:00 sati. ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM? Slavna autorica Harry Potter serijala, J.K. Rowling, i studio Warner Bros pripremili su novu poslasticu za sve ljubitelje svijeta čarobnjaka. Vrijeme je za povratak u magiju! Na traženje brojnih fanova filma The Batman koji diljem Hrvatske obara sve rekorde gledanosti, odlučili smo održati i peto prikazivanje filma u Kinu Labin i to 21.04. u 20:00 sati.

Vaše karte za filmske projekcije možete rezervirati na mail kino-labin@uciliste-labin.hr, a kupiti ih na blagajni Kina sat vremena prije projekcije. Podsjećamo da rođendanski slavljenici ostvaruju besplatan ulaz na projekciju uz predočenje odgovarajućeg dokumenta te da je moguće ostvariti popust na ulaznice za grupe od 10 ljudi. Redovna cijena ulaznice je 25,00 kuna.

pou labin pučko otvoreno učilište labin uskrs narodni muzej labin