Uspjesi članova raškog Galeba na prvenstvu IŽ u sportskom ribolovu štapom s obale U16 i U21 - zlatni Marko Ružić, a ekipno Dilan Mileta i Nino Štucin u svojim kategorijama

Uspjesi članova raškog Galeba na prvenstvu IŽ u sportskom ribolovu štapom s obale U16 i U21 - zlatni Marko Ružić, a ekipno Dilan Mileta i Nino Štucin u svojim kategorijama

24.6.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U organizaciji RD "Amfora" Fažana, dana 19.06.2016. godine,  je u Peroju održano  prvenstvo Istarske županije za kategoriju juniora U16 i U21 štap obala.

 

Na natjecanju je sudjelovalo 28 juniora u kategoriji U16 i 11 natjecatelja u  kategoriji U21.Vrijeme je bilo idealno za ribolov, ali je ribe bilo jako malo. 

U kategoriji U16 postignuti su slijedeći rezultati:1. mjesto i prvakom Istarske županije postao ja član raškog "Galeba" Marko Ružić, 2. mjesto osvojio je Noel Adamović iz Umaga dok je 3. bio Toni Linč iz Uljanika.

U ekipnom poretku su članovi Galeba, Riko Franković i Lorna Načinović osvojili 2. mjesto.

 

U kategoriji U21 prvakom Istarske županije postao je Martin Žgomba iz pulskog Delfina, dok je 2.mjesto osvojio Dilan Mileta iz raškog Galeba, a treći je bio Adrian Ambrožič iz Delfina.U ekipnom poretku su 2.mjesto osvojili Dilan Mileta i Nino Štucin iz Galeba.

 

Prvenstvo Istarske županije - štap brodica

U nedjelju 12. lipnja  2016 godine u organizaciji SRD "BARAKERI" Pula održano je županijsko prvenstvo u sportskom ribolovu u kategoriji U-21 štapom iz brodice na kojem je nastupilo 16 natjecatelja. Natjecanje se održavalo u akvatoriju Pulskog zaljeva radi očekivanog nestabilnog vremena i velikih valova van lukobrana.

Lovilo se 5 sati i za to vrijeme ulovilo se 20-tak kg ribe.Nakon završetka natjecanja pristupilo se vaganju ribe, a rezultati su slijedeći:

U kategoriji U-21 pobijedio je  Martin Žgomba iz Delfina Pula sa ulovljenih 2632 g ribe, drugo mjesto osvojio je Antonio Smoković iz Galeba Raša sa ulovljenih 2514 g ribe, a  treće mjesto zauzeo je Dilan Mileta sa 2206 g ribe .

U ekipnom poretku prvacima Istarske županije postali su Dilan Mileta i Nino Štucin iz raškog Galeba.

 

 

 

PR

 

 

dršav galeb dilan mileta antonio smoković riko franković lorna načinović nino štucin sportski ribolov