Uskoro se otvara Mala knjižnica Rabac

Uskoro se otvara Mala knjižnica Rabac

10.11.2021. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Kultura

Gradska knjižnica Labin u partnerstvu s Mjesnim odborom Rabac uskoro otvara Malu knjižnicu Rabac na adresi Obala maršala Tita 15, u prostorijama MO Rabac.

Niz projektnih aktivnosti je u tijeku - održana je akcija čišćenja i uređenja vanjskog i unutarnjeg prostora, izrađeni su i montirani novi regali za smještaj građe, odabrane su knjige za sve dobne skupine, a na likovno-kreativnoj radionici uređenja interijera vrijedni srednjoškolci pod stručnim vodstvom profesorice Alide Blašković Koroljević imaju pune ruke posla.

Mala knjižnica Rabac uskoro će svim žiteljima Rapca omogućiti osnovne knjižnične usluge - posudbu i povrat knjiga i to potpuno besplatno!

Korisnike Male knjižnice Rabac opsluživat će volonter, prethodno osposobljen u Knjižnici. Stoga, Gradska knjižnica Labin i MO Rabac pozivaju sve zainteresirane za volontiranje da se jave na broj telefona 052/852-257 ili osobno u Knjižnici. Volonterski poslovi uključuju rad s korisnicima (posudba, povrat knjiga…) najmanje 2 sata tjedno.

Projekt Gradske knjižnice Labin „Osnivanje knjižničnog stacionara u Rapcu - Mala knjižnica Rabac“ financijski podupire Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu natječaja "Mali projekti za bolje sutra" iz Fondova gradova i općina u maksimalnom iznosu od 25.000,00 kn.

mala knjižnica rabac mo rabac rabac