Uskoči u osvježeno kino

Uskoči u osvježeno kino

1.12.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Kultura

U petak 2. prosinca 2022. započinje bogat program u sali Kina Labin koja se za javnost otvara nakon djelomične rekonstrukcije. Pučko otvoreno učilište Labin kao upravitelj kina pripremilo je raznovrstan program do kraja prosinca!

Svečanost otvaranja kino sale pripala je Vesni Podrug Kossjanenko i Wladimiru Kossajenko koji će održati koncert za klavir i violu 2.12. 2022. s početkom u 21.00 sat. Uz kartu za koncert svaki posjetitelj dobiva i gratis ulaznicu za kino projekciju po želji za korištenje do kraja 2022.

U subotu 3. prosinca s početkom u 18.00 sati na redu je prva kino projekcija i to animiranog filma Otpisanci/Extinct, potom Wakanda zauvijek/Black Panter u 20.00 sati, a  povodom kojih će djeci i mladima Grad Labin pokloniti po paket kokica.

Povodom otvorenja sale ulaznice za filmove i koncert u organizaciji POU Labin prodaju se po promotivnim cijenama od 30 kn/3,98 EUR.

U nedjelju 4. prosinca s početkom u 20.00 sati u organizaciji Showtime Production labinskoj se publici predstavlja Vlatko Štampar s stand up komedijom Zabezeknut.

Filmovi će u prosincu igrati četvrtkom, petkom, subotom i nedjeljom, a na kino programu naći će se animirani filmovi novijeg i starijeg datuma poput Mačka u čizmama, ili onih blagdanske tematike kao što je Grinch. Premjerno ćemo u 3D i 2D prikazivati film Avatar: Put vode te ostale filmove novijeg datuma kao što je Terrifier, Karta za raj, ali i na traženje brojnih fanova Top Gun Maveric. Osim filmova u kinu će se organizirati i program za djecu poznatog iluzionista, slušaonica i buvljak plakata.

Kino program u najavi možete pratiti putem Facebook i Instagram profila #kinolabin

Nakon što je Ministarstvo kulture i medija Repulike Hrvatske odobrilo 150.000,00 kn za zamjenu dijela stolica u kino sali, početkom srpnja krenulo se u rekonstrukciju partera i balkona. Djelatnici Učilišta, Umjetničke škole te brojni vanjski suradnici marljivo su radili na pripremi podloge za postavljanje stolica, postavljanju novog tapisona, temeljitom čišćenju sale, sanaciji sanitarnog čvora i uređenju brojnih detalja koji će boravak u kino Sali te gledanje kino programa učiniti ugodnijim.

U ime POU Labin zahvaljujemo se svima na strpljenju, zaposlenicima na predanom radu, suradnicima na sponzorstvima i donacijama te Gradu Labinu i Ministarstvu kulture i medija na pruženoj financijskoj podršci.

Vidimo se u kinu!

kino labin čine pou labin pučko otvoreno učilište labin projekcije filmovi renata kiršić