Uključite se u obilježavanje Svjetskog dana turizma

Uključite se u obilježavanje Svjetskog dana turizma

29.8.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Upravni odjel za turizam Istarske županije i ove će godine primjereno obilježiti Svjetski dan turizma u Istri koji se kao i svake godine obilježava 27. rujna, a ove godine je to pod temom ''Tourism and jobs: A better future for all / Turizam i radna mjesta: Bolja budućnost za sve''.

 

Kao i proteklih godina, prve subote nakon Svjetskog dana turizma, odnosno 28. rujna 2019. na jedan dan ćemo svih građanima i gostima Istre ponuditi razne turističke sadržaje besplatno ili s popustom od 50%. Stoga Vam javljamo kako smo objavili javni poziv svim zainteresiranim ponuditeljima turističkih sadržaja u Istri da iskažu interes za sudjelovanje u ovoj našoj inicijativi.

 

Posebno ističemo da ćemo ovu manifestaciju intenzivno promovirati tijekom mjeseca rujna, i to na društvenim mrežama, u medijima i putem jumbo plakata, te da ćemo tiskati prigodne letke i plakate koje ćemo uskoro distribuirati svim turističkim zajednicama i sudionicima manifestacije. Pozivamo Vas stoga da se uključite i da animirate i ostale da se prijave, te da prema Vašim mogućnostima za tu prigodu organizirate popratna događanja, kako bi svi zajedno doprinijeli uspješnom održavanju ove manifestacije.

 

Prijave se zaprimaju online na sljedećoj stranici: https://www.istra.hr/hr/sdt2019, a tekst javnog poziva možete pročitati u nastavku: http://www.istra-istria.hr/index.php?id=6076.


svjetski dan turizma turizam