Uhićen Labinjan s više od 5 kilograma marihuane - istraga se nastavlja

Uhićen Labinjan s više od 5 kilograma marihuane - istraga se nastavlja

27.9.2010. // PU Istarska // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Temeljem operativnih saznanja da se 25-godišnjak ( M. J. podatak iz dnevnog tiska)s područja Labina  na području Labina bavi preprodajom opojne droge, policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta PU istarske i PP Labin  proveli su  kriminalističko istraživanje nad njim   kojim je utvrđena osnovana sumnja  da je počinio kazneno djelo zlouporaba opojnih droga.

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga prostorije i prostora na području Labina koje koristi 25-godišnjak  pri čemu je  pronađeno 3 kilograma i 853 grama opojne droge marihuane.

Nadalje, tijekom kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja da se u šumi u blizini naselja Presika nalazi određena količina opojne droge marihuane za koju je utvrđeno da pripada njemu. Pretragom terena pronađen je ruksak  u kojem se nalazilo u  pvc vrećici  26 paketa oblijepljena samoljepivom selotejp trakom i jedan prozirni PVC smotuljak s ukupno 1 kilogram i 189 grama droge marihuane, te jedna digitalna vaga u obliku žlice.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 25-godišnjak je dana, 25. rujna  u 19.30 sati priveden Istražnom sucu Županijskog suda Pula uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela zlouporaba opojnih droga.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

 

Fotografije

 

 

Vrijednost droge procjenjuje se na 350 tisuća kuna.

 

M. J. je policiji već poznat po imovinskim kaznenim djelima i zloupotrebi droga.

 

zapljena zlouporaba opojnih sredstava opojna sredstva droga marihuana policija kazneno djelo