Udružimo napore i zajednički očistimo ove subote `dolac` na Vinežu

Udružimo napore i zajednički očistimo ove subote `dolac` na Vinežu

15.4.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Ekologija

Zelena čistka – Let’s do it Croatia! Zajednička jednodnevna akcija čišćenja divljih odlagališta otpada.  Zelena čistka najveći je ekološki volonterski projekt u Hrvatskoj, kojem se pridružuje Grad Labin i KP „1. Maj Labin“ d.o.o. Labin .

 

Zelena čistka održati će se u subotu, 18. travnja 2015. godine na Vinežu- dolac preko puta Doma kulture Riko Milevoj, a uklanjati će se glomazni otpad  te očistiti zelena površina. Pozivaju se svi građani Grada Labina a posebno Vineža da se odazovu akciji.

 

Početak akcije je u 8,00 sati a predviđeno trajanje četiri do pet sati.  

 

Udružimo napore u subotu, 18. travnja 2015. godine kako bi pokazali koliko nam je važan okoliš i priroda, te što sve možemo i spremni smo učiniti u samo jednom danu. Pridruži nam se i ti! Osjeti zajedništvo i pozitivu koja će nam, promjenom našeg odnosa prema okolišu i prirodi, te zbrinjavanju otpada, omogućiti bolje sutra!

 

 Općina Raša u suradnji s Holcimom (Hrvatska) d.o.o. Koromačno, Trgovačkim društvom „1.Maj“ d.o.o. Labin, Društvom športova na moru „Koromačno“ i Stolnoteniskim klubom „Brovinje“ organizira i poziva građane da se pridruže globalnoj akciji „ZELENA ČISTKA“.

Akcija će se održati 18.travnja 2015.godine ( subota) u naselju Koromačno gdje će se čistiti plaže i put prema kampu Tunarica.
Okupljanje je ispred Društvenog doma u Koromačnu u 8,00 sati.

Cilj akcije je povećanje svjesnosti o očuvanju okoliša i važnosti odgovornog gospodarenja otpadom.

Pozivamo građane da dođu i da budu dio globalnog pokreta za ljepši i čišći okoliš!

 

Općina Raša i Grad Labin

zelena čistka zeleni ekologija društveni dom koromačno vinež otpad