Udruga za mlade Alfa Albona Labin dobitnica potpore za najkvalitetnije male projekte u zajednici

Udruga za mlade Alfa Albona Labin dobitnica potpore za najkvalitetnije male projekte u zajednici

15.12.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

U ponedjeljak 12. prosinca 2011. godine, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva je svečano dodijelila priznanja članovima Fonda „Gradova i Općina“ te članovima Filantropskog fonda „Prijatelji Istre“ kako bi im se zahvalila na nesebičnom pružanju potpore za čitavo vrijeme djelovanja Zaklade.

Zahvalnice su uručene Istarskoj županiji, gradonačelnicima i načelnicima gradova i općina članova Fonda: Buzet, Buje, Labin, Novigrad,  Pazin, Vodnjan, Gračišće, Kanfanar, Marčana, Svetvinčenat, Sv. Petar u šumi, Vrsar, Tinjan, Rovinj, Poreč, Motovun i Ližnjan, te poslovnim subjektima: Bina-Istri i Bouygues t.p., članovima Filantropskog fonda.

Nakon svečane dodjele zahvalnica potpisani su Ugovori s dobitnicima potpora za najkvalitetnije male projekte u zajednici pod nazivom „Mali projekti za bolje sutra“, te s dobitnicima potpore za projekte odobrene na natječaju iz Filantropskog fonda „Prijatelji Istre“.

Jedna od udruga dobitnica potpore za najkvalitetnije male projekte u zajednici jet Udruga za mlade "Alfa Albona" iz Labina za projekt “Studija mladih Grada Labina” u iznosu od 9.485,00 kn.

Studiju mladih provest će Udruga kako bi na dobivenim podacima temeljila daljnja istraživanja u svrhu da se lokalni programi i akcije usklade sa stvarnim potrebama, željama mladih u Labinu.

Sažetke odobrenih malih projekata možete pronaći ovdje:(http://www.civilnodrustvo-istra.hr/fileadmin/datoteke/NATJECAJI/2011/Mali_projekti_10-2011/sazeci_MP_1.10.2011..pdf)

 

Alen Halilović, predsjednik udruge Alfa Albona

 

zaklada za razvoj civilnog društva udruga alfa albona udruga alfa albona projekt potpora financiranje