Udruga građana Ladonja u petak se predstavlja Labinjanima

Udruga građana Ladonja u petak se predstavlja Labinjanima

22.10.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Politika

Plinio Cuccurin, predsjednik saveza "Ladonja", ispitat će žele li ga Istrani za župana na izbornoj probi, tzv. predizborima u prosincu.

Dobije li podršku na tom političkom eksperimentu, prvom takve vrste u Hrvatskoj, Cuccurin, član uprave Adrisa, suprotstavit će se Ivanu Jakovčiću, dosadašnjem istarskom županu.

Nakon predstavljanja svog programa u Balama, Umagu, Pazinu, te najnovijeg u Puli, u petak 24. 10. u 19h u Malom kazalištu (Circolo), Plinio Cuccurin će predstaviti program Ladonje za predstojeće lokalne izbore u Labinu.

„Ladonja“ je otvorena svima koji se zalažu za „još bolju Istru“ na načelima održivog razvoja – ekonomskom rastu, socijalnoj pravdi te očuvanju i zaštiti baštine, prirodnih resursa, okoliša i ostalih vrijednosti koje su dio našeg identiteta. Samo i jedino po takvoj ostavštini s ponosom i poštovanjem sjećat će nas se oni koji dolaze iza nas, naglašava predsjednik Udruge.

 

Ladonja.org 

Curriculum vitae Plinio Cuccurin 

 

 

Ladonja Udruga Ladonja izbori Plinio Cuccurin Istra razvoj Bale lokalna samouprava ideja nezavisni politika gospodarstvo izbori2009