U tijeku prijave za Ljetni kamp za djecu Tunarica 2018

U tijeku prijave za Ljetni kamp za djecu Tunarica 2018

3.8.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Ljetni kamp namijenjen je djeci u dobi od 10 do 14 godina a održava se u kolovozu u kampu  Tunarica u dva termina: od 13. do 18 kolovoza, te od 20. do 24. kolovoza 2018. godine.

Kamp nudi priliku djeci za neformalnom edukacijom i osobnim razvitkom kroz cjelodnevne organizirane aktivnosti u prirodi.

Svrha kampa jest  važnost aktivne participacije i timskog rada, međusobnog razumijevanja i uvažavanja, prevencija različitih oblika rizičnih ponašanja, poticanje empatije i tolerancije na različitosti te razvoj samopoštovanja i socijalnih vještina kod djece. Šestodnevni program obuhvaća 3 obroka dnevno te dva zdrava međuobroka, kompletan nadzor djece, radionice na hrvatskom i engleskom jeziku i to u prijateljskom i zabavnom okruženju u neposrednoj blizini mora gdje će djeca učiti o socijalnim i kreativnim vještinama kroz razne aktivnosti na kopnu i u moru, ali i o životnim vještinama poput edukacije o prvoj pomoći, spašavanja na moru i kopnu, timskom radu, art terapiji, očuvanju prirode, te druženju kroz sportske aktivnosti i radosti poput plivanja, ronjenja, kajakarenja, morskih igara te večernjeg programa koji se sastoji od igranja društvenih igara, logorske vatre, filma pod zvijezdama.


Dodatne informacije i prijave na:


NeoMar


+385 91 7963 863


info@neomar.hr


udruga alfa albona ljetni kamp tunarica