U subotu u Rapcu Forum obiteljskog smještaja Istarske županije

U subotu u Rapcu Forum obiteljskog smještaja Istarske županije

22.3.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Pula poziva vas na 8. Forum obiteljskog smještaja Istarske županije, koji će se održati u subotu, 2. travnja, u 11 sati, u Rapcu, u dvorani Conca d'oro hotela Mimosa.

Forum obiteljskog smještaja je edukativni program za pružatelje usluga smještaja u domaćinstvu iz Istarske županije. Svrha Foruma je pružanje aktualnih informacija za pomoć u pripremi turističke sezone i uvida u trendove na turističkom tržištu te novitete u ponudi i potražnji. Također, služi kao platforma za razvoj suradnje i razmjenu iskustava među pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu. Organizira se jednom godišnje.

Da biste sudjelovali, potrebno je ispuniti prijavnicu OVDJE, najkasnije do četvrtka, 31. ožujka. Zbog epidemiloških mjera broj sudionika je ograničen, sudjelovanje je bez naknade, ali na ulazu je obvezno predočenje COVID potvrde.

Tijekom trajanja programa Foruma obiteljskog smještaja održat će se i pokazna radionica pripreme sobe za goste. Zainteresirane za sudjelovanje na radionici molimo za prijavu na e-adresu: zcetina@hgk.hr.

U organizaciji Turističke zajednice grada Labin – Rabac po završetku Foruma održat će se Interpretativna šetnja kroz Starogradsku jezgru Grada Labina u pratnji Giuseppine Martinuzzi (Vedrana Juričić), učiteljice, spisateljice i revolucionarke. Cilj razgleda je upoznati povijest Labina, rudarsku baštinu i poslušajmo priču o povijesnoj ličnosti Giuseppine Martinuzzi. Zainteresirane za sudjelovanje molimo da se prijave na e-adresu zcetina@hgk.hr. 

Forum se organizira u sklopu projekta KLIK Pula – Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma, čiji je nositelj Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula, a HGK – Županijska komora Pula je partner na projektu

Projekt KLIK Pula provodi se u okviru Europskog socijalnog fonda (ESF) za razdoblje 2014. – 2020. Partneri na provedbi projekta su: Istarska županija, Obrtnička komora Istarske županije, Arena Hospitality Group d.d., Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Maistra d.d., Škola za odgoj i obrazovanje Pula, Strukovna škola Eugena Kumičića Rovinj, Uniline d.o.o., Valamar Riviera d.d., AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. i Grad Pula. Svrha Centra za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma – KLIK Pula jest povećanje konkurentnosti hrvatskog turizma kroz unaprjeđenje obrazovne infrastrukture i provedbu programa obrazovanja, usavršavanja i osposobljavanja ljudskih potencijala izvrsne kvalitete sukladno potrebama visoko kvalitetnih smještajnih i uslužnih kapaciteta.

obiteljski smještaj smještaj forum rabac gospodarstvo