U subotu, 22. travnja EKO TRŽNICA u sklopu manifestacije 9. sajma cvijeća Labin

U subotu, 22. travnja EKO TRŽNICA u sklopu manifestacije 9. sajma cvijeća Labin

18.4.2017. // Labin.com

LAG "Istočna Istra" u partnerstvu sa udrugom Istarski eko proizvod organizira EKO TRŽNICU koja će se održati 22. travnja 2017. godine na Trgu labinskih rudara s početkom u 9,00h. Posjetitelji će na jednom mjestu moći degustirati, potražiti savjet i kupiti certificirane ekološke proizvode izravno od samih proizvođača. 
 
Na sajmu će se predstaviti 10-tak proizvođača certificiranih ekoloških proizvoda iz istarske županije i šire. U bogatoj ponudi naći će se eko proizvodi od žitarica (brašno, griz, palenta, tjestenina), eko povrće i ekološke sadnice povrća, eko med i drugi pčelinji proizvodi, proizvodi od lavande (hidrolat, eterična ulja, kreme), sok od aronije, eko vino, eko proizvodi od smokve(marmelade, ocat), kao i razni ostali ekološki proizvodi. Na eko tržnici posjetitelji će imati priliku kupiti eko sjemenje i sadnice.

Poznata eko-vrtlarica i jedna od začetnica ekološke poljoprivrede u Hrvatskoj gđa. Zlata Nanić na Eko tržnici predstaviti će četiri knjige; Jela od ljekovitog bilja; Naša tradicijska jela na zdraviji način; Prirodna zimnica  i Kolači za zdravlje.

 Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani da posjete sajam te da kušaju proizvode dobivene isključivo organskim uzgojem. 
 
 
LAG Istočna Istra 

lag istočna istra eko tržnica labin opg istarski eko proizvod