U subotu 2. sajam ekoloških proizvoda u Rapcu

U subotu 2. sajam ekoloških proizvoda u Rapcu

30.7.2014. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Politika

U organizaciji Lokalne akcijske grupe „Istočna Istra“ u subotu 2. kolovoza 2014. s početkom u 18 sati na rivi u Rapcu održati će se 2. Sajam ekoloških proizvoda. Na sajmu će se predstaviti više od 30 proizvođača certificiranih ekoloških proizvoda iz raznih krajeva Hrvatske. U bogatoj ponudi naći će se svježe voće i povrće, med, kruh i ostali pekarski proizvodi, pekmezi,  vino, sir od kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka, svježi sokovi, tjestenina, samoniklo bilje, ekološka kozmetika, te brojni drugi proizvodi.

 

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani da posjete sajam te da kušaju proizvode dobivene isključivo organskim uzgojem. Ekološka domaća proizvodnja i ponuda inspiracija je zdraviji i održivi način življenja. Udruga certificiranih eko proizvođača „Istarski eko - proizvod“ predstaviti će Grupu solidarne razmjene, zajednicu koja na transparentan, solidaran i neposredan način razmjenjuje proizvode i usluge stvarajući odnose međusobnog povjerenja.

 

Ujedno će se održati i predstavljanje Lokalne akcijske grupa „Istočna Istra“, LEADER pristupa, kao i Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. – 2020. Program će obogatiti nastup folklorne grupe RKUD Rudar Raša i grupe Trio Boom. Manifestacija se sufinancira sredstvima pretpristupnog EU programa IPARD kroz mjeru LEADER.

 

sajam ekološki proizvodi lag lag istočna istra pard gospodarstvo leader