U subotu 13. turnir za dječake Dan rudara – Labinska republika

U subotu 13. turnir za dječake Dan rudara – Labinska republika

2.3.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Kao sportska uvertira u svečani tjedan obilježavanja 97. obljetnice Labinske Republike i Dana rudara, u subotu 3. ožujka u SC Franko Mileta održati će se 13. po redu turnir za dječake Dan rudara – Labinska republika.

Uz domaćina RK Mladi Rudar koji nastupa s dvije momčadi, na turniru će nastupati gosti iz riječkog premijerligaša RK Zamet, RK Novigrad koji je prošle godine osvojio 2. mjesto, po prvi puta na turniru će nastupati RK Veruda, te momčad koja uz domaćina ima najviše nastupa na turniru, MRK Arena Jadrograd.

Momčadi će biti podjeljene u dvije skupine po 3, nakon međusobnih ogleda ići će se u razigravanje za plasman. U razigravanju za plasman prva je na redu utakmica za 5. mjesto koju igraju dvije trećeplasirane momčadi u skupini. Zatim su na redu dva polufinalna susreta te utakmica za 3. mjesto i na kraju finale turnira. Ukupno će se odigrati 11 utakmica 6 utakmica po skupinama te 5 utakmica za plasman.

Raspored utakmica:


Rukometni klub ovim putem koristi priliku kako bi se zahvalio Alei Nekretine, caffe baru Valentino, Rock Caffeu Labin, Caffe baru GAMP, Caffe baru „Pod Voltu“, Fast foodu „Lemešić“ te Sportskoj zajednici Grada Labina na podršci u organizaciji ovogodišnjeg turnira.

Sportski pozdrav.

RK Mladi Rudar

rk mladi rudar labin dan labinskih rudara rukomet turnir