U srijedu parlaonica Gradskog vijeća mladih u Velikoj vijećnici Grada Labina

U srijedu parlaonica Gradskog vijeća mladih u Velikoj vijećnici Grada Labina

3.12.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Ovogodišnji Mjesec borbe protiv ovisnosti u organizaciji Labin Zdravog grada fokusirao se temu „Ovisnost o tehnologiji: pametnim telefonima, tabletima, društvenim mrežama, video igricama.“

Dosad su održane tri aktivnosti: predstava Teatra Tirena „Generacija“ za 5. – 8. razrede osnovnih škola i 1. razred srednje škole, predavanje dr. Ivana Burcara „Djeca s licima koja bliješte – Glow kids“ i sportski susret Zdravi đir.

Posljednja aktivnost biti će parlaonica Gradskog vijeća mladih „Tehnologija – korist ili šteta? u kojoj će članovi Gradskog vijeća mladih iznijeti 100 razloga ZA, 100 razloga PROTIV korištenja tehnologije. Gradsko vijeće mladih će kroz slobodno iznošenje argumenata i osobnog mišljenja održati debatu o pozitivnim i negativnim utjecajima tehnologije na svakodnevni život pojedinaca.

Gosti parlaonice bit će: Domagoj Ostović, vlasnik Lloyds design studija iz Labina, strastveni zaljubljenik u tehnologiju koji je sa svojom tvrtkom razvio web rješenja, booking software i mobilne aplikacije za turistički sektor. Domagoj će biti podrška afirmacijskoj grupi koja će braniti stav „ZA tehnologiju“, te Hana Šiljan Bembić, psihologinja u labinskoj Osnovnoj školi „Ivo Lola Ribar“.  Organizator je Tjedna psihologije i brojnih aktivnosti u okviru Osnovne škole „Ivo Lola Ribar“. Hana će biti podrška negacijskoj grupi koja će braniti stav „PROTIV tehnologije“.

Voditeljica parlaonice bit će Silvana Fable, a parlaonica se održava u srijedu, 5. prosinca 2018. godine u 18,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Labina.

Parlaonica je otvorenog tipa, namijenjena je svim zainteresiranim osnovnoškolcima, srednjoškolcima i svim građanima.

Pozivamo građane da se pridruže!

gradsko vijeće mladih parlaonica ovisnost