U Srednjoj školi Mate Blažine u Labinu održano međužupanijsko stručno vijeće Programa GLOBE

U Srednjoj školi Mate Blažine u Labinu održano međužupanijsko stručno vijeće Programa GLOBE

3.12.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Međužupanijsko stručno vijeće Programa GLOBE za Istarsku, Primorsko-goransku i Ličko-senjsku županiju održano je 30. studenoga 2016. u Srednjoj školi Mate Blažine Labin s početkom u 14:30 sati. Skupu je prisustvovalo 13 nastavnika, GLOBE voditelja iz osnovnih i srednjih škola Istarske i Primorsko-goranske županije i to iz: OŠ R.K. Jeretov iz Opatije, OŠ Vladimira Nazora iz Pazina, OŠ Veli Vrh iz Pule, Srednje škole iz Buzeta, Prirodoslovne i grafičke škole iz Rijeke,  te nastavnici, GLOBE voditelji iz škole domaćina - Čeda Perko, ujedno i voditeljica MŽSV-a, Karmen Diminić Milevoj i Olivera Tadić.

 

Teme stručnog skupa bile su:


1. Izvješće i diseminacija iskustva i radnih materijala sa stručnog skupa za voditelje Programa GLOBE na temu istraživačkog učenja i učeničkih istraživačkih projekata održanog u Karlovcu 6. i 7. studenog 2016.
2. Kriteriji za vrednovanje rada škola na međužupanijskim smotrama GLOBE škola Hrvatske - rasprava o prijedlogu promjena
3. Pretraživanje/preuzimanje i grafički/tablični prikaz podataka iz GLOBE baze koristeći: aplikaciju - "vizualizator" na: http://vis.globe.gov/GLOBE/   i napredni alat Advanced Data Access Tool (ADAT) na: http://datasearch.globe.gov  - radionica.

 

 

ssmb.hr

 

 

srednja škola mate blažina globe vijeće obrazovanje ekologija čeda perko