U Rapcu ove nedjelje Noć uličnih zabavljača i svirača

U Rapcu ove nedjelje Noć uličnih zabavljača i svirača

23.6.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Nakon nekoliko godina u Rabac se ponovo vraća Noć uličnih zabavljača i svirača. Ove nedjelje 26.6. s početkom u 20 sati, razmješteni na čak 9 punktova duž čitave šetnice sve posjetitelje  zabavljati će žongleri, klaunovi, ulični performeri, gutači vatre, akrobati na štulama, legendarni Cile One man band te razni glazbenici od klasičnih trubadura pa do svirača didgeridoo-a.


Na glavi rive biti će smješten prigodni program za najmlađe u organizaciji Zemlje Zabave iz Pule i klaun Marek, a sve zajedno će s nekoliko nastupa „začiniti“ pulska breakdance skupina AB Original. Udruga Sonitus, organizatori pulskog festivala svijetla i 3d mapinga Visualia, , također će učestvovati s svojim instalacijama poput magičnog vrta, svjetlećeg tobogana, glazbenim klupicama i još ponekim iznenađenjem.Iako se najveća gužva očekuje na samoj rivi većina performera kretati će se šetnicom a glazbenici će biti smješteni na raznim  lokacijama od rive pa sve do svjetionika.


Organizatori ove manifestacije su TZ Labin-Rabac i labinska Udruga za promociju glazbeno-scenske kulture IKS.


Dođite ove nedjelje u Rabac, uživati u spoju magične kombinacije glazbe, plesa, cirkuskih vještina, atraktivnih akrobacija, uličnog teatra i naravno posebnog programa za djecu.


TZ Grada Labina

tz grada labina noć uličnih svirača ulični svirači klaunovi