U petak zadnja rasprava o budućoj namjeni velikog kupatila

U petak zadnja rasprava o budućoj namjeni velikog kupatila

29.9.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

U petak, 2. listopada s početkom u 12:00 sati održat će se javna rasprava o budućoj namjeni velikog kupatila bivšeg labinskog rudnika pod nazivom „VELIKO KUPATILO: IZAZOVI NADOLAZEĆEG VREMENA” te se pozivaju svi zainteresirani građani i građanke da prisustvuju konstruktivnom dijalogu svojim prijedlozima i željama. Obzirom na epidemiološke mjere, rasprava će se održati online, odnosno putem aplikacije Zoom.


Ovo je četvrta, odnosno zadnja po redu javna rasprava, koje provodi Grad Labin, u sklopu projekta „Društveno – kulturni centar Lamparna“ sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru natječaja „Kultura u centru – potpora razvoju javno – civilnog partnerstva u kulturi, a koji se provodi do listopada 2020. godine.


Jedan od očekivanih rezultata projekta je pretvorba KuC-a LAMPARNA iz alternativnog u društveno- kulturni centar za sve građane Labinštine i Istre temeljen na sudioničkom upravljanju i programiranju, čime će se unaprijediti pristup lokalne zajednice kulturnim i umjetničkim sadržajima.


Više informacija o samom projektu dostupno je na poveznici:
http://www.labin.hr/projekt-drustveno-kulturni-centar-lamparna


Poveznica za prisustvovanje raspravi: 
http://zoom.us/j/96352874855

javna rasprava dkc lamparna labin projekt građani uključivanje zoom konferencija tribina labinština upravljanje lae udruge