U parku skulptura na Dubrovi održano ekipno prvenstvo Kvarnerske lige u krosu

U parku skulptura na Dubrovi održano ekipno prvenstvo Kvarnerske lige u krosu

9.3.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Proteklog je vikenda u organizaciji Atletskog kluba Albona a pod pokroviteljstvom sportske zajednice Grada Labina I Grada Labina održano ekipno prvenstvo Kvarnerske lige u krosu u parku skulptura na Dubrovi.

 

Livadama Dubrove svoje utrke u kojima nije falilo uzbuđenja I ostalih draži krosa istrčali su cicibani, limači, mlađi kadeti, kadeti I mlađi juniori iz devet klubova istarske I primorsko goranske županije.  Uz Albonu još su nastupili Kvarner Rijeka, Istra Pula, Maximvs Poreč, Grobnik Čavle, Krk, Medulin, Viškovo I Lošinj.

 

Dubrova se ponovno pokazala kao idealno mjesto za organizaciju ovakvih manifestacija, a to je rezultiralo rekordnim odazivom klubova I natjecatelja pa je svoje utrke završilo ukupno 280 natjecatelja.

Atletski klub Kvarner iz Rijeke najuspješniji je klub natjecanja a mladi atletičari  Albone najuspješniji su u kategoriji cicibanki osvojivši prvo mjesto, dok su mlađe kadetkinje Albone  druge, a limačice treće. Pojedinačno najbolje plasirana članica Albone je Ariana Iljadica na drugom mjestu u utrci mlađih kadetkinja.

Za ekipni poredak boduju se tri najbolje plasirana trkača iz svakog kluba a u ekipi cicibanki Albone u utrci na 300m  to su bile Ani Čupić 4. mjesto, Mila Batičić 5. mjesto I Ani Poldrugovac 6. mjesto. U ekipi mlađih kadetkinja na 800m Ariana Iljadica 2. mjesto, Rebecca Files 5. mjesto, Renata Milevoj 8. I Ema Mešanović 11. mjesto. Ekipa limačica na 600m Kelly Tomanjik 5. mjesto, Magdalena Mucić 14. mjesto I Agata Miletić Lupetin 16. mjesto.

trčanje kros ak albona park skulptura dubrova dubrova