U očekivanju Djeda Božićnjaka - popis prosinačkih svečanosti

U očekivanju Djeda Božićnjaka - popis prosinačkih svečanosti

25.11.2014. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

U tijeku su organizacijske pripreme za ovogodišnje Prosinačke svečanosti i Dane dječje radosti u sklopu kojih se tradicionalno labinskim mališanima dodjeljuju paketići Djeda Mraza.Tako će i ove godine sredinom prosinca Djed  Mraz darivanjem paketića razveseliti oko 470 labinskih mališana.

 

Naime, paketiće će primiti mališani koji do 31. prosinca 2014. godine navrše treću godinu života, učenici prvih razreda Osnovnih škola i učenici Centra „Liče Faraguna“ Labin.

 

Za sve mališane s područja Grada Labina koji polaze Dječji vrtić „Pjerina Verbanac“ i Dječji vrtić „Gloria“ spiskovi su ažurirani sa ravnateljstvom vrtića. To isto je učinjeno i sa labinskim školama za prvašiće i Centrom „Liče Faraguna“.

 

Za sve mališane koji ne polaze vrtić, a nisu ni polaznici prvog razreda, popise djece učinili smo u suradnji sa Dječjim dispanzerom labinskog Doma zdravlja. Kako su u tom dijelu mogući i nenamjerni previdi zbog eventualnog mijenjanja prebivališta ili nekog drugog opravdanog razloga, pozivamo roditelje da provjeru u spisak djece mogu obaviti na broj telefona 855-286 ili 866-853.

 

 Prosinacke svecanosti 2014.jpg1.94 MB

 

 

djed božićnjak zabava blagdani dječje radosti paketi djeda mraza djed mraz