U Lamparni predstavljanje knjige [psi]

U Lamparni predstavljanje knjige [psi]

19.5.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Kultura

Prezentacija knjige [psi], autora koji se potpisuje pseudonimom Eros, održat će se večeras s početkom u 19 sati u Klubu mladih Club 21 u Lamparni. Knjiga Psi je lako čitljiv roman u kojem Eros, glavni lik knjige, putuje kroz dvanaest svjetova ljudske psihe. Svaki svijet je svijet druge osobe koja se nađe u jednom ili više životnih problema.

 

Knjigu će predstaviti Erik Miletić, Labinjan koji je godinama živio u Ljubljani i za kojeg mnogi sumnjaju da se upravo on krije iza pseudonima Eros.

 

 Glavna tema koja se provlači kroz cijelu knjigu je REI teorija, koja na novi način objašnjava psihologiju te fenomene kao što su: ljubav i zaljubljenost, tajna prihvaćanja, spolnost, pubertet, sreća i zadovoljstvo te nudi objašnjenje i rješenje za poremećaje kao što su: depresija, fobije, ADHD, kronično nezadovoljstvo, netolerancija, nasilje u društvu i školama. REI teorija nije samo opisana kroz dijaloge već je utkana u metaforama slika i osjećaja tako zaobilazeći svijest čitatelja koja dopire do same dubine njegova bića.

 

Najbolji dokaz da REI teorija nije samo još jedna teorija te da knjiga.

 

Ovu knjigu krase lijep dizajn, zanimljiv sadržaj zapisan na 777 stranica koje s lakoćom čitaju ljudi svih profila, pa autor poziva građane da dođu na prezentaciju.

 

 

knjiga predstavljanje knjige erik miletić psi teorija društvo spola orjenatcija psiha psihoanaliza