U Lamparni otvorena izložba flyera i plakata

U Lamparni otvorena izložba flyera i plakata

4.5.2018. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Zabava

U Klubu mladih otvorena je izložba pod nazivom "RAVE naš svagdašnji" na kojoj je  izložena privatna kolekcija flyera i plakata iz arhive Igora Dundare od 1998. do 2018. godine. Posebno je istaknut projekt BACK2RAVE koji se održavao u KuC-u Lamparna od 2010. godine.

Autor izložbe Igor Dundara kaže:

- Ova izložba svojevrsni je presjek mojih 20-tak godina koliko pratim glazbenu scenu, a na izložbi je izloženo oko tisuću letaka/flyera s raznih događanja koja sam pohodio.

Od plakata posebno su izloženi oni vezani za projekt BACK2RAVE koji se 2010. i 2011. godine održavao u KuC-u Lamparna u sklopu Transart Festivala kojeg je organizirala udruga Labin Art Express XXI. Autori plakata su Andrej Glavičić, Martin Perko te Zvjezdan Gobo kojima se ovim putem još jednom zahvaljujem na suradnji. Na izložbi se mogu naći gotovo svi letci vezani za Rabac
(St. Andrea, Luna, Rabac Summer Festival, Golubijera Beach, Sunrise Festival...) i Labin (King, Baza, Zeus, Design, Vertigo, Spider, Ravni on The Beach, KuC Lamparna, Placa) te Monvi Centar Rovinj (Valkana Beach, Industria, Stars Gathering,...), Pula (Fort Bourguignon), Izola (Ambasada Gavioli), Rijeka (Hartera), rekao je Dundara. Uz otvaranje izložbe predstavljena je DJ RADIONICA koja se u Klubu mladih održava duži niz godina.


Izložba ostaje otvorena do 11. svibnja, a može se pogledati svakoga dana od 17 do 20 sati.

(B. Bi.)


izložba rave rave on flyeri kuc lamparna lae labin art express igor dundara martin perko andrej glavičić zvjezdan gobo