U Koromačnu završena rekonstrikcija elektrifikacije

U Koromačnu završena rekonstrikcija elektrifikacije

11.7.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Jutros je u Koromačnu postavljen posljednji stup od ukupno petnaest stupova koji su postavljeni u sklopu projekta «Rekonstrukcija elektrifikacije Koromačna». Više o samom projektu kazao je Valter Glavičić, rukovoditelj održavanja labinskog pogona HEP-a  (Prilog Valter Glavičić). Zaključenju radova prisustvovao je i načelnik Općine Raša Josip Pino Knapić, predsjednik Općinskog vijeća Marčelo Tenčić, vijećnik Općine Raša Eler Dobrić i Vlado Burul, poslovođa HEP-a pogona Labin.

 

O investiciji koja će se razvijati u više faza čija prva faza košta gotovo 500 tisuća kuna te o budućim planovima više je rekao načelnik općine (Prilog Josip Knapić).  Općina Raša i Vodovod Labin u ponedjeljak će pristupiti montaži novonabavljenog reducir ventila za naselja Zartinj-Letajac-Sveti Bortul-Barbići-Topid. Stari reducir ventil zamijeniti će se većim promjera 100 milimetara te će se time dobiti kvalitetnija opskrba vodom stanovništva i osigurati hidrantska mreža. Posljednji kvar u Velim Goljima bio je ove srijede dok su mještani lani za vrijeme turističke sezone bez vode ostali čak pet puta.

Koromačno elektrifikacija Josip Knapić Valter Glavičić Raša Vodovod d.o.o hidranti Letajac Topid Zartinj Sveti Bortul Veli Golji