U četvrtak na Špini komedija Ri Teatra „Ljubav je na Vrelu“

U četvrtak na Špini komedija Ri Teatra „Ljubav je na Vrelu“

18.7.2023. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Naslov najnovije komedije Ri Teatra  „Ljubav je na Vrelu“ koju Labin Art Republika dovodi na pozornicu kod Špine u četvrtak, 20. srpnja 2023. godine s početkom u 21,30 sati namjerno podsjeća na popularnu reality emisiju „Ljubav je na selu“, jer se donekle upravo to događa na našem malom otoku imena Vrelo. Na otoku Vrelo koji ima svega 50-tak stanovnika žive samo žene. Doduše, rađaju se i muškarci, koji, ili se brzo odsele ili nakon napunjene 33. godine života misteriozno umiru. Ta čudna kletva nikada nije razjašnjena, ali strah se kod muškaraca duboko usadio već generacijama.

No, Vrelo živi svojim uobičajenim životom….uzgajanjem voća i povrća, iznajmljivanjem apartmana….. Glavna junakinja, teta Manda živi sa svojom nećakinjom Violetom u zimskom periodu prilično monotono, a u ljetnom živahno zbog iznajmljivanja apartmana. Nećakinja planira odlazak sa otoka no, ne želi ostaviti svoju tetu samu te ju prijavljuje u reality emisiju „Ljubav je na selu“…….i tu kreće komedija.

Među mnoštvom „čudnih i osebujnih“ kandidata, u najuži krug ulaze 52.-godišnji Guerrino Goldoni zvani Gigi, po zanimanju tamanitelj štetočina i 31.-godišnji Ozren Širola, po zanimanju pjesnik.

Teta Manda i nije previše oduševljena kandidatima, a i njih dvojica imaju tajne i skrivene namjere.

Tko će od njih dvojice uzeti srce teti Mandi?

Dođite na Špinu i saznajte. Ulaz je slobodan.

Pokrovitelj predstave je tvrtka Danieli Systec d.o.o. Labin.

predstava ri teatar ljubav je na vrelu kod špine