U četvrtak na Špini komedija „Moje Istrijansko korona vjenčanje“

U četvrtak na Špini komedija „Moje Istrijansko korona vjenčanje“

11.8.2021. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Kultura

U tjednu uoči Dana Grada Labina  na pozornici kod Špine u Starom gradu u četvrtak, 12. kolovoza 2021. godine s početkom u 21,00 sat gostuje Teatar Naranča iz Pule s komedijom „Moje Istrijanko korona vjenčanje“.

Komedija je to koja obrađuje izuzetno aktualnu temu neprilika koje donosi trenutna situacija po pitanju organizacije vjenčanja, a radnje cijele predstave odvija se u lokalnoj oštariji „Nemojte ča zamirit“.

Oštar Tone ima težak zadatak organizirati vjenčanje svoje kćeri Silvane i budućeg mladoženje, Talijana Luigija koji zbog lock-downa ostao zatočen u Italiji. Uz niz komičnih situacija i istarske snalažljivosti Silvana neće po peti put morati odgađati vjenčanje te ćemo za sada, barem u našoj predstavi, dočekati sretan kraj.

Igraju: Majkl Mikolić, Luka Juričić, Katja Rabar, Irin Šime Rabar, Elizabeta Košeto, Lucija Pajca i Matilda Nikić

Autor teksta je Goran Mihovilović a režiju potpisuje  Majkl Mikolić.  Ulaz na predstavu je besplatan ali  će sukladno važećim epidemiološkim mjerama biti  dostupno 100 ulaznica. Ulaznice  se mogu preuzeti od srijede, 11. kolovoza  od 9,00 sati  u Turističkom informativnom centru u Starom gradu.

Događanje se odvija uz poštivanje epidemioloških mjera.

komedija kod špine moje korona istrarsko vjenčanje