Turistički trendovi 2021. – kako se pripremiti za sezonu

Turistički trendovi 2021. – kako se pripremiti za sezonu

8.3.2021. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Turistička zajednica grada Labina organizira webinar putem Zoom aplikacije za privatne iznajmljivače na području Labina i Rapca, dana 16.3.2021., utorak u 17 sati.

 

Najveće svjetske online platforme (Booking.com, Airbnb, TripAdvisor..) objavile su trendove putovanja u 2021. prema prikupljenim podacima od putnika te vlastitih statistika rezervacija. Predavačica je analizirala podatke te pripremila predavanje i savjete koji će vam pomoći oko pripreme sezone.

Po završetku programa, polaznici će naučiti kako:

- pratiti trendove u turizmu

- analizirati tržište i konkurenciju

- kako razviti prodajnu strategiju

- kako koristiti prodajne alate online kanala

 

Način izvođenja edukacije je predavanje, diskusija te pitanja i odgovori.

 

Ana Klancir ima bogato dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru, a prije otvaranja vlastitog obrta za consulting i edukaciju u turističkom poslovanju, bila je account manager u Booking.comu te aktivno radila na poboljšanju prodaje ključnih partnera.

Karijeru je započela u jednom od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca - Plava laguna - gdje je naučila o hotelskom poslovanju te održavanju standarda u hotelima i resortima. Redovito prati te objavljuje najvažnije trendove putovanja te savjete, a od 2020. održava predavanja poduzetnicima.

Prijaviti se možete putem linka :https://forms.gle/Mxt5wwdXzcPF1GVf9 , a na dan održavanja edukacije putem maila primiti ćete link za priključivanje webinaru putem Zoom aplikacije.

tz grada labina turizam korona covid 19 tz labin rabac