Teška prometna nesreća kod Plomina. POGINUO 35 godisnji MOTOCIKLIST

Teška prometna nesreća kod Plomina. POGINUO 35 godisnji MOTOCIKLIST

30.11.2019. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Prema prvim informacijama u prometnoj nesreći na Plominki u subotu iza 14 sati poginuo je 35-godišnji hrvatski državljanin, a prema neslužbenim informacijama je s područja Rijeke.

Prometna nesreća se dogodila na potezu između Brseča i Plomina, kad je motociklist u oštrom zavoju iz zasad neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad motorom, pao i poginuo. Motociklist se kretao u smjeru Rijeke. Na mjesto događaja je pored Hitne pomoći i labinske policije upućen i Eddy Putigna, zamjenik županijskog državnog odvjetnika iz Pule radi obavljanja očevida. Cesta je nakon nesreće zatvorena za sva vozila te se promet odvija okolnim pravcima. Više informacija o detaljima nesreće nakon policijskog očevida.

Prema ovogodišnjim statisikama na istarskim cestama je poginulo sedam motociklista, uključujući i današnju nesreću. Zadnji je poginuo također na Plominki, na potezu od Brestove prema Plominu, početkom rujna, a radilo se o 27-godišnjaku iz Labina. Ukupan broj poginulih u prometu ove godine u Istri je 17 osoba.


M. Sardelin Prometna nesreća smrt policija brsec plominka